Згідно з навчальним планом підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів продовжується ознайомлювально-виробнича практика для студентів другого курсу денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій.
На зборах були розглянуті питання організації проведення практики, виконання її програми, вимоги до складання звіту, проведений інструктаж із правил техніки безпеки і поведінки під час проїзду на підприємство та безпосередньо на підприємстві. Студенти груп ТІ ІІ-3 та ТІ ІІ-4 отримали цікаву інформацію про майбутню спеціальність, перспективи працевлаштування, загальний стан м'ясопереробної галузі харчової промисловості та переглянули навчальний відеоматеріал.
Разом із керівниками практики Іриною Кишенько та Оксаною Москалюк студенти познайомились із виробничими умовами торговельної мережі «АШАН», яка є найбільшою торговельною мережею в Україні, що стрімко нарощує свої потужності (в Україні функціонують понад 10 гіпермаркетів).
Менеджери м’ясних відділів наочно познайомили студентів із основними технологічними особливостями розділення туш і напівтуш, обвалюванням і жилуванням м’яса, особливостями виготовлення м'ясних напівфабрикатів, перероблення риби, зберігання і реалізації м'ясних та рибних продуктів.
Після ознайомлення з виробництвом, спеціалісти м’ясної галузі відповіли на запитання студентів та розповіли про можливості майбутнього працевлаштування.