Н У Х Т

Вперше в історії НУХТ захистилися магістри з аюрведи!

22 лютого 2018

Вперше в історії НУХТ захистилися магістри з аюрведи!

22 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів вперше в історії Національного університету харчових технологій відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології аюрведичних харчових продуктів».

Усі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські роботи містять елементи наукової новизни та практичну цінність. До складу екзаменаційної комісії увійшли завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Галина Поліщук,  доценти кафедри технології молока і молочних продуктів Наталія Ющенко та Олена Красуля. Голова комісії – завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцент Олександр  Савченко.

Комісія відзначила високий науково-професійний рівень підготовки магістрантів, які з успіхом опанували основи організації аюрведичного харчування, принципи складання рецептур аюрведичних продуктів для підтримання та корегування природного балансу дош.

Представлені магістерські роботи відображають широкий діапазон наукової тематики – розроблення технології нових видів лассі на основі йогурту, аюрведичних напоїв на молочній основі, дитячих каш із аюрведичними властивостями, кхірів, сирів м’яких для харчування людей із різними типами конституції, морозива з аюрведичними властивостями та удосконалення технології сиру по типу Панір.

Усі студенти успішно захистили магістерські роботи, та всім випускникам був присуджений освітній ступінь «Магістр».

Голова та члени екзаменаційної комісії побажали випускникам успіхів у подальшій професійній діяльності, йти по життю з аюрведою, застосовуючи набуті знання та сприяючи поширенню системи аюрведичного харчування в Україні!   

Опублікований: 22-02-2018
Читайте також:
Звання «Почесний доктор з екології» присвоєне в. о. завідувачки кафедри туристичного та готельного бізнесу

В. о. завідувачки кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н., професору Ірині Антоненко присвоєне звання «Почесний доктор з екології» Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України (ІАП НААН). ІАП НААН – провідна в Україні науково-дослідна установа з питань визначення наукових засад державної політ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звання «Почесний доктор з екології» присвоєне в. о. завідувачки кафедри туристичного та готельного бізнесу 21 квітня 2020

З одним із лідерів у сфері ефективних рішень по системних інтеграціях поспілкувалися студенти спеціальності «Туризм»

3 грудня 2018 р. відбулася зустріч студентів спеціальності 242 «Туризм» із директором  компанії IATI  Христиною Чалишкан.   Компанія ІАТІ є одним із лідерів у сфері ефективних рішень по системних інтеграціях. На сьогоднішній день у 62 країнах світу працює понад 30 тисяч активних агентів, силами яких обробляється щодня понад 20 000 туристичних опер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З одним із лідерів у сфері ефективних рішень по системних інтеграціях поспілкувалися студенти спеціальності «Туризм» 05 грудня 2018

Триває зарахування вступників до бакалаврату на контрактну форму навчання

В університеті триває зарахування вступників до бакалаврату на контрактну форму навчання. Відповідні рекомендації на зарахування надаються вступникам, які не вступили на бюджет, починаючи з 9 серпня. Приймальна комісія університету змінює статуси заяв вступників, які рекомендовані до зарахування на контракт, з «Допущено» на статус «Рекомендовано (...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває зарахування вступників до бакалаврату на контрактну форму навчання 10 серпня 2023

Кращі з кращих

Зустріч адміністрації факультету та гаранта освітньої програми зі студентами – подія для факультету біотехнології та екологічного контролю типова і регулярна. Власне, зазвичай, вона полягає у тому, що представники деканату та гарант розповідають про організаційні моменти навчального процесу, а студенти висловлюють свої побажання і пропозиції. Але ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі з кращих 26 січня 2023