Н У Х Т

Волонтер Корпусу Миру США завітав до Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

08 листопада 2018

Волонтер Корпусу Миру США завітав до Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Актив студентського самоврядування Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ гостинно зустрічав у навчальному закладі гостя України та, зокрема, міста Сміли волонтера Корпусу Миру США Ямака Білала, якого представив фахівець із соціальної роботи міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також і випускник коледжу Максим Пархоменко.

Білал подорожує регіонами України з метою популяризації та розвитку волонтерського руху серед молоді. Дуже цікава розповідь про засади волонтерства в США та особистий досвід роботи в понад 15 країнах світу Білала вразили студентів. Адже в Сполучених Штатах Америки прищеплюють культуру волонтерства майже з народження, і вже з першого класу школи можна займатися цією благородною справою.

Спілкування розпочалося з розминки-«енерджайзер». Зразу зникла напруга і піднявся настрій присутніх.

Ямак Білал наголосив що, головне – це мати бажання і час. Якщо мати на меті зробити добру справу, то завжди знайдуться і час, і однодумці.

Багато студентів коледжу є учасниками Школи волонтерів при міському ЦСССДМ і мають певний досвід громадської роботи, тому їх зацікавили нові форми роботи. Протягом тривалої бесіди студенти отримували відповіді на свої питання, більше пізнаючи світогляд людини, яка отримавши престижну освіту з міжнародних відносин, присвятила своє життя доброчинній справі.

Також із пропозицією взяти участь в організації на базі центральної бібліотеки Літературного клубу для обдарованої молоді до студентів звернувся студент Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького, майбутній психолог Руслан Яковенко.

Опублікований: 08-11-2018
Читайте також:
Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування – у пошуку найкращих вступників

20 березня старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук зустрілася з випускниками ЗОШ №1 м. Вишгород Київської обл. Директор школи Олег Тимченко більше 15 років очолює цей заклад, і дружелюбно зустрів нашого викладача. Під час зустрічі Людмила Юрчук розповіла школярам, що НУХТ – один із найстаріших  вищих навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування – у пошуку найкращих вступників 21 березня 2018

Студенти та викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ представили свої технічні рішення на «STEAM»

21 квітня у Сумах відбувся Всеукраїнський освітній фестиваль «STEAM». STEAM- це акронім чотирьох дисциплін: Science – природничі науки,  Technology – технології, Engineering – технічна творчість, Mathematics – математика. Одним із найактивніших учасників фестивалю був Сумський коледж харчової промисловості НУХТ. Студенти та викладачі спеціальносте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти та викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ представили свої технічні рішення на «STEAM» 22 листопада 2018

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика другокурсників

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально–наукового інституту харчових технологій. Під час практики студенти переглянули навчальні відео, що демонструють процес виробництва хлібобулочних виробів та побували на провідних підприємствах ПАТ «Київхліб». У Києв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика другокурсників 21 лютого 2018

Виробнича практика другокурсників спеціальності «Туризм» проходить у провідних готелях Києва та України

Цьогоріч другий семестр навчання для студентів 2 курсу спеціальності «Туризм» розпочався із проходження практики у провідних підприємствах готельного бізнесу м. Києва та України, зокрема у готелях: «Хілтон», «Президент-готель»,  «11 Міррорс отель», «Фермонт», «Роял Олімпік», «Алфавіто», «Міротель», «Джинтама-готель», «Київ», «Ібіс», «Тиса», «Україн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика другокурсників спеціальності «Туризм» проходить у провідних готелях Києва та України 15 лютого 2017