Н У Х Т

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам

18 травня 2018

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства звернулися представники ТМ «Коктебель» з метою проведення порівняльного дегустаційного аналізу власної продукції напівсолодких вин із винами подібного типу інших виробників студентами та спеціалістами кафедри.

До дегустації були залучені випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» різних сезонів, які на ділі могли  застосувати отримані  знання. Працювали за 100-бальною європейською системою, яка активно використовується на багатьох професійних дегустаціях. Дегустатори надали кваліфіковану оцінку винопродукції та цінні поради щодо покращення її якості.

Сподіваємося, що це стане гарною традицією, коли підприємства будуть звертатися за оцінкою своєї продукції до випускників сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє».

Опублікований: 18-05-2018
Читайте також:
Реалізація дуальної освіти на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування

Організація навчального процесу за дуальною формою здобуття освіти набуває все більшої популярності серед закладів вищої освіти України. Кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування не стоїть осторонь освітніх інновацій, тому співпрацює з різними підприємствами з метою організації навчання здобувачів за дуальною формою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реалізація дуальної освіти на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування 09 червня 2023

Практичні аспекти співпраці зі стейкхолдерами

Магістранти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв стажуються і працюють у HLR – потужній компанії із продажу і технічного сервісу обладнання для лабораторій та підприємств фармацевтичної, харчової, пакувальної та поліграфічної галузей. Викладачі спостерігають за професійним ростом магістрантів, набутими компетенціями, їх мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти співпраці зі стейкхолдерами 22 грудня 2023

Успішні захисти дипломних проектів у Львівській філії НУХТ

У Львівській філії НУХТ відбулися успішні захисти дипломних проектів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології». Відповідно до наказу Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів очолила д.т.н., професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Віра Дробот. До складу комісії ув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні захисти дипломних проектів у Львівській філії НУХТ 11 лютого 2019

У Вінницькому коледжі нашого університету відбувся історико-літературний вечір

Напередодні Дня Соборності України у Вінницькому коледжі нашого університету відбувся історико-літературний вечір «Собор свободи нам серце зігріва». Студенти-першокурсники під керівництвом викладача суспільних дисциплін Юлії Клюки надали коротку історичну довідку подій возз’єднання УНР і ЗУНР. Присутнім був презентований уривок із документального ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Вінницькому коледжі нашого університету відбувся історико-літературний вечір 20 січня 2017