Н У Х Т

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи вивчають інновації для сфери гостинності

19 листопада 2018

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи вивчають інновації для сфери гостинності

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи, майбутні ресторатори і готельєри, під керівництвом викладачів відвідали наймасштабнішу подію осені сфери HoReCa – Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2018 у Міжнародному Виставковому Центрі.

ЕкспоФорум – це 3 дні інтерактиву і майстер-класів із топовими шеф-кухарями України і Європи, семінари від рестораторів і експертів готельно-ресторанного бізнесу, конкурси, зокрема конкурс творчої кухні CulinArt-2018, дегустаційні зони і презентація нових продуктів.

Участь у заході брали понад 220 компаній із 17 регіонів України, а також Польщі, Франції, Туреччини, Німеччини, Італії, які представили до уваги відвідувачів устаткування і меблі для ресторанів, кафе, барів, готельних підприємств, устаткування для професійної кухні, посуд, столові прибори, інвентар, текстиль, засоби освітлення, предмети декору. Крім сегменту HoReCa, також були представлені напрями «ведінг» і «клінінг» – устаткування, технології, продукти та послуги для цих ринків.

ЕкспоФорум є платформою для налагодження бізнес-контактів між рестораторами, готельєрами, власниками бізнесу, провідними спеціалістами, а для студентів закладів вищої освіти – це можливість поглиблення теоретичних знань і набуття практичних навиків, підвищення рівня професійної майстерності.

Опублікований: 19-11-2018
Читайте також:
«Elsevier» продовжує підтримувати українську наукову спільноту

Один із найбільших видавців наукової літератури у світі компанія «Elsevier» продовжує надавати підтримку українській науковій спільноті. Для ефективної підтримки наукової діяльності вчених в умовах війни її фахівці створили електронний ресурсний центр, за допомогою якого українські дослідники мають змогу зареєструватися та отримати доступ до важлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Elsevier» продовжує підтримувати українську наукову спільноту 15 серпня 2022

90 років кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Завершився 2022 рік. Важкий, непередбачуваний, але саме під тиском негараздів всі ми розуміли, що формуємо одну велику славну родину Національного університету харчових технологій. І колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вкотре довів своєю повсякденною працею, що є невід'ємною частиною наукової спільноти з багатим історичним минулим. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

90 років кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 02 січня 2023

Вступникам-2022: університет розпочинає підготовку до НМТ

Обов’язковою умовою цьогорічного вступу на бюджетну форму навчання до закладів вищої освіти України є складання національного мультипредметного тесту. Підготуватися до нього вступникам допоможуть кращі викладачі нашого університету, провідні фахівці з багаторічним досвідом. Щоб стати слухачем наших курсів потрібно лише зареєструватися за посилання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам-2022: університет розпочинає підготовку до НМТ 13 травня 2022

Професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прочитав лекцію для студентів Луцького національного технічного університету

27 березня 2024 року відбулася онлайн-лекція «Особливості управління проєктами при будівництві цехів крафтових харчових виробництв» професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» Луцького національного технічного університету – освітньо-професійної програми «Краф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прочитав лекцію для студентів Луцького національного технічного університету 29 березня 2024