Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, Ніна Гречко, Анатолій Куц, Ірина Бабич видали новий навчальний посібник «Технологія вина. Задачі і приклади».
У посібнику розглянуті проблеми удосконалення існуючих і створення нових технологічних прийомів для виробництва вина на основі поставлення і вирішення сучасних технологічних завдань, підбір новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання виноробної галузі, прийоми підвищення ефективності діяльності підприємств. Розв’язання різнопланових виробничих завдань, розвинення професійних навичок - мета підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості.
Навчальний посібник містить необхідні інструкції для розв’язання задач, планування творчих можливостей студентів.
Розрахований на студентів, молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами виноробства у харчовій науці та промисловості.