Н У Х Т

Відбувся Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018»

13 листопада 2018

Відбувся Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018»

13 листопада наші студенти знову отримали унікальний шанс безпосередньо в університеті зустрітися з представниками найкращих підприємств, дізнатися про кадрові потреби бізнесу, поспілкуватись із HR-менеджерами, познайомитись із критеріями відбору персоналу, подати своє резюме на відкриті вакансії в рамках традиційного Ярмарку вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018».

Цей захід з року в рік набуває все більшої популярності, як серед наших студентів і випускників, так і серед роботодавців, які застосовують поряд із традиційними й нові формати зацікавлення своїх майбутніх співробітників. З кожним разом Ярмарок збирає все більше учасників, цікаві й яскраві експозиції яких займають два поверхи у головному корпусі університету. Збільшується і діапазон ґрунтовних презентацій від ейчарів компаній, тренінгів і майстер-класів.

Роботу Ярмарку відкрили перший проректор Володимир Яровий, проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, начальник відділу працевлаштування студентів НУХТ Вікторія Романенко. Вони тепло привітали учасників і гостей заходу, закликали студентів активно користуватися нагодою близько познайомитися з кар’єрними пропозиціями провідних підприємств різних галузей і різних форм власності, й наголосили на тому, що керівництво університету й надалі докладатиме всіх зусиль аби сприяти працевлаштуванню кожного нашого випускника.

Цього разу свої вакансії, умови роботи, перспективи кар’єрного зростання презентували 52 компанії, серед яких: «Кернел-Трейд», ТОВ «Перший столичний хлібзавод», ТОВ «КОЛОС лтд», «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лтд», «British American Tobacco», «Штайнер-Україна», ТОВ «Сушия», «Домінос Піцца Юкрейн», ДП «Лакталіс-Україна», «Мак Дональдз», «PepsiCo», ТОВ «Лубенський молочний завод», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», ПрАТ «Тернопільський молокозавод», «PwC», ТОВ «Біотестлаб», АТ «ОТП Банк», ПрАТ «КФ АВК» м. Дніпро, ТОВ «КТ-Україна», ТОВ «Нестле-Україна», «1+1 Медіа», ТОВ «Фора», ПрАТ «Оболонь», ТОВ «Сільпо-Фуд», ПАТ «МХП», ТД «Віктер Плюс», ТОВ «АШАН Україна Гіпермаркет», ТОВ «Радивилівмолоко», ТОВ «Іл Моліно», ГК «Верес», ПрАТ «Лантманнен Акса», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», ПрАТ «Українська технологічна компанія», ТОВ «Золотий коровай» та ін.

Майбутні роботодавці залучали увагу відвідувачів цікавими прийомами – наприклад, ПрАТ «Лантманнен Акса» влаштувало фотоакцію «зроби фото, вистави з хештегом, вподобай сторінку компанії і отримай смачні подушечки «START», а ТОВ «Київський БКК» – цілий «солодкий» конкурс. Спочатку його учасники – 4 команди мали по отриманому набору інгредієнтів вгадати, для якого із тортів виробництва підприємства вони призначені, а потім із готових коржів, наданих кремів і оздоблення виготовити цей торт. Далі присутні могли порівняти оригінальний торт «Київського БКК» з тим, що вийшло у конкурсантів і продегустувати його. Переможцями стала команда, біля якої набралося більше дегустувальників, що бажали проголосувати за її торт. Це була команда №2, якій випало готувати торт «Пінчер з вишнею». Всі учасники команди-переможця отримали солодкі подарунки від організатора конкурсу.

Сподіваємося, що кожний відвідувач Ярмарку зміг знайти для себе цікаву тему, дізнатися багато нового й отримати вичерпні відповіді на всі запитання. А керівництво університету, навчально-наукових інститутів і факультетів скористалося нагодою, щоб поспілкуватися з роботодавцями стосовно налагодження більш тісних партнерських зв’язків щодо проходження студентами практик, стажування, започаткування спільних освітніх і наукових проектів.

Опублікований: 13-11-2018
Читайте також:
У обговоренні співпраці закладів вищої освіти з ринком та їх інтеграції в ринкові програми взяли участь наші викладачі

На базі арт-простору НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» «Білка» відбулася Конференція «ЗВО: Співпраця в епоху 4.0», присвячена питанням співпраці закладів вищої освіти з ринком та між собою, інтеграції в ринкові програми, що пропонують бізнес-асоціації та адаптації закладів вищої освіти до ринкових змін. Участь у заході взяв доцент кафедри автоматиза...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У обговоренні співпраці закладів вищої освіти з ринком та їх інтеграції в ринкові програми взяли участь наші викладачі 20 січня 2020

Ази водопідготовки та водоочищення засвоїли хіміки-технологи на лабораторних заняттях

Якість води впливає на організм людини; якість продукту, що випускається на харчовому, хімічному, косметичному виробництві; фармацевтичних препаратів; термін експлуатації  сантехніки, труб, промислового обладнання. Вода бере участь практично у всіх основних технологічних циклах виробництва та життєдіяльності підприємства. Тому, правильна водопідго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ази водопідготовки та водоочищення засвоїли хіміки-технологи на лабораторних заняттях 09 жовтня 2023

Освітня програма «Холодильні техніка та технології»: всі нюанси від наших викладачів

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доцент, гарант бакалаврської освітньої програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» Олексій Пилипенко та доцент, відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри Роман Грищенко 25 січня 2024 року зустрілися в онлайн-просторі зі здобувачами четв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітня програма «Холодильні техніка та технології»: всі нюанси від наших викладачів 25 січня 2024

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся успішний захист звітів за результатами проходження професійної практики в Природничому університеті у Любліні (Польща) здобувачами першого курсу освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» в рамках освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервуванн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі 19 лютого 2024