Н У Х Т

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

21 червня 2018

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва вручила сертифікати випускникам сертифікатної освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі».

Впродовж 10 тижнів слухачі програми опановували фахові секрети пивоваріння, технології кондитерських виробів, морозива і кавових напоїв, новітніх для вітчизняних підприємств харчування аюрведичних технологій ресторанної продукції, а також вивчали управління готельними підприємствами. Навчання включало ділові й рольові ігри, ситуаційні задачі та майстер-класи від кращих шеф- і бренд-кухарів вітчизняних ресторанів і кулінарних шкіл.

Авторський курс від кафедри готельно-ресторанної справи, координований менеджером програми, доцентом Тетяною Сильчук, поглибив професійні компетентності слухачів.

Сподіваємося, отримані знання сприятимуть успішному вступу студентів до магістратури, а також працевлаштуванню у кращих ресторанах м. Києва і України. Бажаємо їм підкорити нові професійні вершини!

Опублікований: 21-06-2018
Читайте також:
Нетворкінг із готельєрами

26 лютого 2021 р. здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у рамках Меморандуму про співпрацю між  кафедрою готельно-ресторанної справи і Швейцарською освітньою групою (SEG) долучились до онлайн-конференції «I meet Hotel». У фокусі освітньої онлайн-події – стан індустрії гостинності Великобританії після пандемії COVID-19 і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг із готельєрами 01 березня 2021

Спортивна профорієнтація

Для профорієнтації в нагоді стає все. І спорт також. У м. Сміла на відкритому баскетбольному майданчику відбувся міський товариський турнір із стрітболу (баскетбол 3 на 3) за участю команд «Освіта-1», «Освіта-2», «Коледж-1», «Коледж-2». Учасників змагань підтримала танцювальна група «ШТОРМ». У наполегливій та цікавій боротьбі переможцем стала ком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивна профорієнтація 29 червня 2021

Чергова зустріч у Movie Club

Фільми – це чудовий засіб не тільки для практичного застосування англійської мови, а й також для полегшення процесу міжкультурного навчання. Через великий вплив культури на процес спілкування викладачам корисно проводити заняття з використанням фільмів. Безліч фільмів містять чудові приклади міжкультурного спілкування та є дуже корисним джерелом дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова зустріч у Movie Club 10 листопада 2020

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів у рамках міжнародного співробітництва проведено серію спільних наукових досліджень з метою вивчення функціонально-технологічних властивостей розчинних харчових волокон у морозиві молочному. У складі дослідницької групи працювали: доцентка Жешувського університету (Польща) Магдалена Буніовська, проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів 21 вересня 2021