З 26 по 29 січня 2018 р. студенти групи 4-ХП-05 Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ складали державний комплексний екзамен.
Випускники виявили добрі знання щодо сучасного стану науки про харчування, принципів раціонального та адекватного харчування, використання безвідходних і ресурсоощадних технологій.
Студенти продемонстрували вміння характеризувати заклади ресторанного господарства різних типів, управляти технологічним процесом виробництва, вирішувати професійні завдання, складати меню, графіки роботи, акти на списання посуду і білизни, виконувати технологічні та економічні розрахунки; вони знають основні методи і форми обслуговування споживачів, види прийомів і банкетів.
Студентам присвоєна кваліфікація технік-технолог з технології харчування.
Відмінні знання виявили студенти Тетяна Коваленко, Дарина Даценко, Вікторія Крикун.
А 30 січня відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції».
З вітальним словом до молодих спеціалістів звернувся директор коледжу Юрій Барилюк. У своїй промові він висловив надію на те, що випускники гідно продовжать справу своїх наставників на харчових підприємствах міста. Побажав добра, миру і подальших успіхів.
Кращі випускники коледжу – відмінники навчання, активні учасники художньої самодіяльності, спортивної роботи, громадського життя коледжу – були нагороджені грамотами. Серед них: Дарина Даценко, Катерина Рева, Анна Мірошниченко, Вікторія Крикун, Анна Малиношевська, Віталіна Лазорко, Анна Казбан, Вікторія Мальована, Вікторія Крикун, Наталія Лахтарина.
Колектив художньої самодіяльності подарував випускникам і гостям свята концерт.
Вітаємо випускників! Щасливого вам старту у вашій кар’єрі, нових перемог у житті!