Н У Х Т

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

23 лютого 2017

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».

Магістерські роботи були присвячені дуже актуальному питанню харчової науки і технології – управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів. Магістри-заочники показали високий рівень знань, творчий підхід до розв’язання поставлених завдань. Магістранти при виконанні робіт розробляли рекомендації по впровадженню систем управління безпечністю на основі принципів НАССР у харчові технології йогуртів із наповнювачами, хліба українського, сиру кисломолочного, соковмісних напоїв, соків і біологічно активних добавок на основі пребіотиків.

Магістерські роботи мали як наукову новизну, так і цінні практичні рекомендації щодо ідентифікації небезпечних чинників виробництва, які можуть спричиняти харчові отруєння та захворювання при споживанні продуктів, та розробленні планів НАССР для конкретних технологічних ліній виробництва харчових продуктів. На найвищу оцінку комісія оцінила магістерську роботу по розробленню та впровадженню системи НАССР у виробництво біологічно активних добавок на основі пребіотиків на ТОВ «Біофарма».

Всі магістранти отримали позитивні оцінки, та за рішенням екзаменаційної комісії їм був присвоєний освітній ступінь «магістр» зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація».

Тож бажаємо випускникам  професійних  успіхів і реалізації своїх планів у житті!

Опублікований: 23-02-2017
Читайте також:
Волинський коледж НУХТ – абсолютний лідер за кількістю поданих заяв серед коледжів Волині

Вступна кампанія 2019 року за ОКР «молодший спеціаліст» добігає кінця. Приємно, що серед лідерів вступних перегонів і Волинський коледж нашого університету. На основі базової загальної середньої освіти (9 класів) до коледжу подані 943 заяви. Це 1 місце серед коледжів Волинської області та 17 місце по Україні з 689 закладів. На основі повної загал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Волинський коледж НУХТ – абсолютний лідер за кількістю поданих заяв серед коледжів Волині 30 липня 2019

Про тенденції викладання у 2019-20 рр. дізнавалися наші викладачі

8-9 листопада викладачі кафедр ділової іноземної мови та міжнародної комунікації й іноземних мов професійного спрямування стали учасниками 3-го масштабного форуму «Реформування вищої освіти в Україні» (3d Forum «Reforming higher education in Ukraine»), який відбувся на базі Київського національного торговельно-економічного університету за участю ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про тенденції викладання у 2019-20 рр. дізнавалися наші викладачі 11 листопада 2019

Старт декади

З 2003 року, вже 15 років поспіль, у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ проходить декада комісії інформатики та комп’ютерних технологій. У цьому році вона триває з 15 по 26 січня. В цей час для студентів проводяться різноманітні профорієнтаційні заходи, конкурси фахової майстерності, конференції та семінари з новинок в світі інформаційни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт декади 16 січня 2018

Сучасні інструменти бенчмаркінгу – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Менеджерка проєкту «HOTELMATRIX» і менеджерка з розвитку бізнесу Ліза Руделева прочитала лекцію для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Програмні продукти в готельно-ресторанному бізнесі». Онлайн-зустріч була присвячена сучасним інструментам бенчмаркінгу, що використовуються в го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні інструменти бенчмаркінгу – здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 07 червня 2021