Н У Х Т

Управлінці персоналом на Social Rave

20 листопада 2018

Управлінці персоналом на Social Rave

Студенти освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») у процесі навчання періодично мають справу з розробленням соціальних проектів на окремих дисциплінах у рамках вивчення HR-політики компаній (корпоративне волонтерство і програми соціальної відповідальності) та соціального підприємництва. Тож відвідування ними масштабного фестивалю соціальної реклами MolodiyaFestival стало вже традицією. Цьогоріч яскрава дводенна подія у форматі Social Rave відбувалася на території найбільшої в країнах Східної Європи професійної фотостудії Lightfield Productions, що стало місцем для нон-стоп воркшопів від project-менеджерів, креаторів, фахівців із комунікацій, власників соціально відповідального бізнесу, громадських активістів і цілодобового хакатону, де можна було знімати соціальні ролики зі стокових відео на Depositphotos під керівництвом менторів.

Учасники рейву дізнались, як провести івент на 1000 осіб (Влад Грезєв, TEDxKyiv), про ефективну благодійність (Женя Драч і Марія Нечепа, Кото-Ярмарок), робочі (Олег Завгородній, Tabasco) та неробочі (Влад Волочай, Katacult) інструменти в соцрекламі, як брендам співпрацювати з громадськими організаціями (представники компаній MMR, WOG, Promprylad.Renovation) тощо, а наприкінці другого дня переглянули українську соціалку від ПРООН в Україні про бізнесменів-переселенців (проект Big Stories of Small Businesses), позаконкурсну програму робіт міжнародного фестивалю креативності Golden Drum (Словенія) та конкурсну – від MolodiyaFestival, яка вражала гострими темами та відвертими відео. Також гості фесту мали змогу оцінити соціальні постери фіналістів конкурсу та привітати переможця, яким цьогоріч став фаундер кіномайстерні Orestfilm Орест Смілянець із еко-постерами «Пакетам торба» (відмова від поліетилену) і «Карпати 2019» (вирубка лісу).

Управлінці персоналом вдячні організаторам MolodiyaFestival за «їжу для роздумів» та креативні ідеї для створення власних соціальних проектів.    

Опублікований: 20-11-2018
Читайте також:
Процес удосконалення освітньо-професійних програм триває

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося чергове засідання проєктної групи освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, здобувачів 2-4 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» денної і заочної форм навчання та стейкхолдерів ‒ HR-практиків для обговорення результатів локального моніторингу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Процес удосконалення освітньо-професійних програм триває 25 січня 2023

Здобувач освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» відібраний до числа учасників «Make It Bright-2021»

Здобувачі освітнього ступеня «бакалавр», освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Тарас Татарчук, Лана Касамара та Юрій Шевченко разом зі своєю кураторкою, доценткою кафедри економіки і права Оксаною Відоменко взяли участь у Хакатоні ідей від UGEN. Тематика Хакатону – нові способи онлайн-роботи та корпоративна культура під ча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувач освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» відібраний до числа учасників «Make It Bright-2021» 23 червня 2021

Науковиця НУХТ на Львівських хімічних читаннях-2023

Завідувачка кафедри харчової хімії, професорка Світлана Бондаренко взяла участь у ХІX науковій конференції «Львівські хімічні читання-2023», присвяченій 150-річчю Наукового товариства імені Шевченка, яка відбулася 29-31 травня 2023 року. Організатори форуму – хімічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, Наукове това...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиця НУХТ на Львівських хімічних читаннях-2023 02 червня 2023

В умовах виробництва зміцнили теоретичні знання зі спеціальних дисциплін третьокурсники кафедри технології молока і молочних продуктів

13 листопада 2018 року студенти 3-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології», що вивчають технологічно спрямовані дисципліни на кафедрі технології молока і молочних продуктів у супроводі доцентів Олени Онопрійчук, Олени Красулі та асистента Ігора Устименка відвідали одне з найпотужніших підприємств молочної промисловості України – ТОВ «Люстдор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В умовах виробництва зміцнили теоретичні знання зі спеціальних дисциплін третьокурсники кафедри технології молока і молочних продуктів 14 листопада 2018