Н У Х Т

Університет обраний до складу асоційованих партнерів трьох Спільних магістерських програм Еразмус Мундус

17 липня 2018

Університет обраний до складу асоційованих партнерів трьох Спільних магістерських програм Еразмус Мундус

Виконавче агентство з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) і Національне агентство Еразмус+ оприлюднили результати конкурсів Спільних магістерських програм Еразмус Мундус у 2018 році.

П’ять українських університетів і одна організація увійшли як асоційовані партнери до складу трьох Спільних магістерських програм: «European Master in Law and Economics», «International Master on Wine Tourism Innovation», «European Master in Law and Economics».

Приємно, що серед переможців від України і Національний університет харчових технологій.

Спільні магістерські та докторські (PhD) програми реалізуються партнерствами вищих навчальних закладів країн-членів і партнерів програми Еразмус+. Програми ступеневої мобільності передбачають навчання, принаймні, у двох вишах із країн-членів програми Еразмус+ з отриманням ступеня магістра (для магістерських програм) або PhD (для докторських програм). Тривалість навчання складає 1/1,5/2 роки для магістерських програм і 3 роки для докторських програм. Такі програми відбирають у рамках щорічних конкурсів. Програми відкриті для учасників із усього світу.

Нагадаємо, що програма Європейського Союзу Еразмус+ покликана сприяти розвитку освіти, професійної підготовки, молоді та спорту, розрахована на 2014-2020 рр., має три ключових компоненти: мобільність, міжінституційна співпраця, підтримка реформ.

Опублікований: 17-07-2018
Читайте також:
Відзнака за актуальність дослідження

За підсумками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» у 2022-2023 навчальному році, який відбувся на базі Національного університету «Чернігівська політехніка» здобувачка кафедри обліку і аудиту Марія Соболюк відзначена в номінації «За актуальність дослідження». Керівниця роботи – к.е.н., доцент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнака за актуальність дослідження 15 червня 2023

Не лише для навчального процесу користується онлайн-технологіями колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

14 квітня відбулося чергове засідання кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, яке проходило на платформі Zoom. У порядку денному засідання були питання щодо стану наповнення навчальних курсів на платформі дистанційного навчання, у тому числі і силабусів дисциплін; про підсумки екзаменаційної сесії у с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не лише для навчального процесу користується онлайн-технологіями колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 15 квітня 2020

Свої педагогічні надбання продемонструвала викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша провела планове відкрите практичне заняття з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (група МП-1-8). Тема заняття – «Ukraine. The Economy of Ukr...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої педагогічні надбання продемонструвала викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 20 жовтня 2023

Трохи казки для наших першокурсників

29 жовтня 2022 року Київський академічний театр ляльок розпочав 96-й театральний сезон і знову відкрив двері для глядачів. Нагодою побувати там на цікавій, пізнавальній екскурсії скористалися першокурсники спеціальності «Менеджмент» за ініціативи доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Ірини Болотіної.   Київ просто неможливо уявити без йо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Трохи казки для наших першокурсників 01 листопада 2022