Н У Х Т

У технологічній складності виробництва борошна пересвідчилися другокурсники на ТОВ «Столичний млин»

07 лютого 2018

У технологічній складності виробництва борошна пересвідчилися другокурсники на ТОВ «Столичний млин»

Відповідно до графіка навчального процесу студенти групи ТІ-ІІ-6 під керівництвом доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна Олени Супрун-Крестової відвідали ТОВ «Столичний млин». Виробнича потужність цього європейського підприємства дає змогу щоденно постачати понад 1000 тонн високоякісного борошна та іншої продукції українським і закордонним підприємствам.

Начальник відділу якості Надія Бачал познайомила студентів із організацією виробництва борошна на борошномельному заводі, з прийманням зерна на елеваторі, роботою виробничо-технологічної лабораторії та ділянками фасування борошна і відвантаження готової продукції.

Особлива увага була приділена пункту управління всім технологічним процесом, за допомогою якого декілька фахівців можуть організувати та контролювати весь процес перероблення зерна та отримання готової продукції.

Студенти змогли також безпосередньо потримати в руках різні продукти подрібнення зерна та побачити реальну технологічну складність виробництва такого простого, на перший погляд, продукту, як борошно.

Опублікований: 07-02-2018
Читайте також:
Проблемна науково-дослідна лабораторія – лідер із захисту докторів філософії у 2021 році

21 грудня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.012 аспірантка Проблемної науково-дослідної лабораторії (ПНДЛ) Тетяна Хорунжа успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології варених ковбасних виробів пастеризованих збагачених гемовим залізом» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Науковий керів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблемна науково-дослідна лабораторія – лідер із захисту докторів філософії у 2021 році 23 грудня 2021

Моделі налагодження довгострокової тісної співпраці між Україною і Польщею обговорили наші фахівці

Доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Олександр Пупена й аспірант кафедри Роман Міркевич взяли участь у круглому столі з польськими партнерами розвитку кластерів Інтернету речей, ініційованому Асоціацією підприємств промислової автоматизації України (АППАУ). Учасники круглого столу презентували програми та рішення, моделі н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Моделі налагодження довгострокової тісної співпраці між Україною і Польщею обговорили наші фахівці 18 липня 2018

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила

Незважаючи на навчання оnline, наші магістранти все одно виконують лабораторні роботи своїми руками. Наприклад магістранти-біотехнологи удосконалюючи свої знання з дисципліни «Технологія лікарських косметичних засобів», випробовували технології приготування мила. Завдяки асистентці кафедри біотехнології і мікробіології Валерії Потапенко здобувачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила 09 грудня 2021

До ЄВІ з іноземної мови готуються четвертокурсники разом із кафедрою іноземних мов професійного спрямування

Як скласти ЗНО (ЄВІ), якщо нічого не знаєш? Таке питання випускники часто ставлять пошуковикам, коли до тестування залишаються лічені дні. Вочевидь, сподіваються, що світові всезнайки підкажуть адресу, за якою можна знайти чарівну пігулку, з’їсти її перед тестуванням, промовивши певні магічні слова, і WOW – у сертифікаті з’явиться прохідний бал, а ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До ЄВІ з іноземної мови готуються четвертокурсники разом із кафедрою іноземних мов професійного спрямування 17 грудня 2021