Н У Х Т

У Полтавському коледжі НУХТ відбувся тиждень спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж»

10 квітня 2018

У Полтавському коледжі НУХТ відбувся тиждень спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж»

2-6 квітня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж».

2 квітня в спортивній залі коледжу відбулися змагання з волейболу, перемогу в яких здобула команда групи 31-К, 2 місце посіла команда групи 41-К, 3 місце - команда групи 21-К. Усі призери були нагороджені солодкими призами.

3 квітня до коледжу завітали майстри виготовлення писанок. Вони провели майстер-клас для студентів групи 11-К з техніки розпису яєць. Також до заходу долучилися викладачі циклової комісії «Обслуговування ком’ютерних систем і мереж» Людмила Хименко, Оксана Бортнік і Павло Гак. Це був перший досвід студентів у писанкарстві. Всі учасники залишилися задоволеними від проведеного заходу.

Цього ж дня під керівництвом викладачів Людмили Хименко та Павла Гака  був проведений турнір «Швидкі шашки». Змагання проводилися на трьох ігрових дошках. Кожна партія тривала 10 хвилин.

Після проведених семи турів визначився переможець змагань. Ним став студент групи 21-К Валентин Аксюк. У підсумку він набрав 6 очок із 6 можливих.

Друге місце виборов студент групи 41-К Євгеній Білий, а бронзовим призером став студент групи 31-К Олександр Бибик.

4 квітня відбулася студентська конференція «Розвиток сучасних комп’ютерних мереж», у якій взяли участь студенти груп 21-К та 31-К під керівництвом викладачів спецдисциплін Павла Гака, Людмили Хименко та Оксани Бортнік. На конференції були розглянуті: сучасні технології  комп’ютерних мереж, перспективи розвитку комп’ютерних мереж в Україні, перспективи розвитку та модернізації комп’ютерних мереж в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ.

 На конференції виступили студенти групи 41-К Антон Крутських, Микола Лавренко та Євген Медуха. Вони поділились своїми знаннями про сучасні комп’ютерні мережі. Також розповіли про модернізацію комп’ютерної мережі коледжу, яку вони провели в січні під час практики. На завершення конференції старшокурсники відповіли на всі запитання своїх молодих колег.

5 квітня відбулася Студентська Ліга Сміху. Програма турніру була насиченою та цікавою. Конкурсантам потрібно було пройти шлях із чотирьох  етапів: «Привітання», «Музикалка», «Домашка», «Конкурс капітанів - Алфавіт».

До складу журі  увійшли голова ради кураторів коледжу Еліна Романишина (голова журі), викладач спецдисциплін Людмила Хименко, голова студради коледжу Богдан Цись, хореограф коледжу Дарія Хан та голова циклової комісії «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» Павло Гак.

На сцену були запрошені дві команди «Де-Факто» та «Ромашка». Учасники команд зробили все, щоб глядачі отримали позитивні емоції від заходу. В результаті запеклої боротьби перемогу отримала команда «Де-Факто».

Звання кращих акторів Студентської Ліги Сміху дісталися Павлу Чепурному з команди «Ромашка» та Анатолію Гуліці з команди «Де-Факто».

Учасники були нагороджені солодкими призами, а переможець отримав Кубок.

Опублікований: 10-04-2018
Читайте також:
Вийшов друком підручник «Міжнародна економіка»

На кафедрі міжнародної економіки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вийшло друком 3-є видання підручника «Міжнародна економіка» за редакцією завідувачки кафедри, докторки економічних наук, професорки Світлани Гуткевич. У підручнику в логічній послідовності висвітлені питання розвитку економіки та освітнього процесу в умовах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов друком підручник «Міжнародна економіка» 15 лютого 2021

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук

5 грудня 2019 року кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук. Подвійне свято у цей день і у їх наукового керівника, доктора сільськогосподарських наук, професора Людмили Пешук, яка очолювала кафедру 17 років, – захистилися старший викладач кафедри Оксана Москалюк (тема дисертаційної роботи – «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук 06 грудня 2019

«Золотий каштан-2022» визначає переможців

Конкурсна комісія XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022», головою журі якої є почесний президент Клубу пакувальників, к.х.н. Валерій Кривошей, завершила другий етап конкурсу – розгляд наукових робіт і визначення переможців. До складу галузевої конкурсної комісії, яка розгля...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Золотий каштан-2022» визначає переможців 20 жовтня 2022

Вебінар Web of Science: пошук і аналіз грантової підтримки

Кафедра фізики продовжує аналізувати можливості отримання різних грантів. Спочатку науковці кафедри (завідувачка Світлана Літвинчук і старший викладач Володимир Вишняк) стали учасниками вебінару «Особливості підготовки колаборативних проєктів для участі у конкурсах Горизонт 2020». А зараз став у нагоді ще більш розібратися у питанні надання гранті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар Web of Science: пошук і аналіз грантової підтримки 09 листопада 2020