Н У Х Т

У Навчально-науковому інституті харчових технологій вручили дипломи магістрам

27 лютого 2017

У Навчально-науковому інституті харчових технологій вручили дипломи магістрам

27 лютого щемливе свято прощання з випускниками відбулося у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІ ХТ). Нагадаємо, що інститут був створений менше року назад, тож це було перше вручення дипломів, що додало хвилювання урочистостям, адже адміністрація прагнула подарувати своїм першим випускникам по-справжньому тепле сімейне й незабутнє свято. І це колективові ННІ ХТ блискуче вдалося. У актовій залі зібралися дирекція інституту, завідувачі й викладачі випускових кафедр, студенти молодших курсів, батьки й друзі винуватців урочистостей.

Щирі напутні слова адресували своїм вихованцям директор ННІ ХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, проректор університету з наукової роботи Олександр Шевченко, проректор університету з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, заступник директора ННІ ХТ навчальної роботи і практичної підготовки Георгій Гончаров, заступник директора ННІ ХТ з наукової та патентно-ліцензійної роботи Петро Шиян, заступник директора ННІ ХТ з навчально-виховної роботи Наталія Пушанко, завідувачі випускових кафедр – технології консервування, проректор університету з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб, технології цукру і підготовки води Наталія Гусятинська, технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, технології зберігання і переробки зерна Олег Шаповаленко, біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц, технології м’яса і м’ясних продуктів Людмила Пешук, технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук, технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів Тамара Носенко, технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк.

Директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко і відповідальна за організацію виховного процесу; інформаційну діяльність в ННІ ХТ і за роботу зі студентами 1 курсу Ольга Чернюшок вручили кращим із кращих подяки та грамоти за успіхи у навчанні, вагомі здобутки у науковій роботі, активну громадську діяльність, здобутки у спорті та культурно-масовій діяльності.

Сертифікати магістрам вручали завідувачі їх випускових кафедр спільно із заступниками директора ННІ ХТ Інною Карпович, Анастасією Пухляк, Оксаною Вашекою, Оленою Супрун-Крестовою та відповідальним за роботу зі студентами, за профорієнтаційну діяльність і зв’язок з підприємствами та випускниками Романом Кириленком.

Від випускників своїм педагогам, адміністрації і співробітникам університету й інституту сердечно подякувала Романа Дячук. Студенти молодших курсів подарували магістрам і всім присутнім музичні вітання.

Цього дня Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ випустив у самостійне професійне життя 178 творчих, креативних і надзвичайно обдарованих особистостей, 49 з яких отримали дипломи з відзнакою. Спільні фото на добру пам’ять і боннети, що раз у раз злітали під стелю актової зали, стали завершальним акордом свята.

Нехай доля буде прихильною до вас, випускники!        

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Наш університет у ТОП-100 Інтернет-рейтингу українських вишів

Webometrics Ranking of World's Universities опублікував традиційний рейтинг світових університетів за рівнем їх присутності в мережі. Результати досліджень Webometrics публікуються двічі на рік, у січні та липні. У процесі складання Webometrics Ranking of World's Universities враховується кількість проіндексованих пошуковими системами сторінок сай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш університет у ТОП-100 Інтернет-рейтингу українських вишів 05 серпня 2019

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів долучилися до розгляду актуальних питань органічного сектору

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь у прес-конференції «Новий органічний закон: чого очікувати виробникам та споживачам?» в УНІАН, на якій розглядалися актуальні питання органічного сектору: державний контроль органічного сектору, шляхи покращення довіри споживачів до віт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів долучилися до розгляду актуальних питань органічного сектору 18 вересня 2018

На вітрилах часу: Полтавському фаховому коледжу НУХТ – 92!

5 жовтня 2022 року Полтавський фаховий коледж НУХТ відзначав 92-гу річницю з дня заснування. З цієї нагоди було проведено низку заходів. Напередодні річниці викладачка суспільних дисциплін Людмила Грінченко провела екскурсії в Музеї історії коледжу для студентів нового набору. Вона ознайомила здобувачів освіти з витоками й основними віхами становл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На вітрилах часу: Полтавському фаховому коледжу НУХТ – 92! 07 жовтня 2022

У дванадцяте зібралися науковці для обговорення підвищення ефективності діяльності підприємств

22-23 листопада 2023 року в університеті відбулася XІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», яку дванадцятий рік поспіль організовує кафедра економіки і права Навчально-наукового інституту економіки і управління. Пленарне засідання відкрив проректор з науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У дванадцяте зібралися науковці для обговорення підвищення ефективності діяльності підприємств 23 листопада 2023