Н У Х Т

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету

06 жовтня 2018

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету

Цікаві, й сподіваємося, корисні для себе відкриття зробили численні відвідувачі Дня відкритих дверей університету, який відбувся 6 жовтня 2018 року.

Найперше вони відкрили для себе Національний університет харчових технологій – багатопрофільний, полідисциплінарний заклад вищої освіти, один із провідних вишів країни, де не лише пропонують надзвичайно широкий спектр спеціальностей і освітніх програм для здобуття високоякісної конкурентноспроможної освіти, але й вміють і люблять приймати гостей, весело й з вигадкою відпочивати, берегти традиції й вірно дружити.

Цього разу наш колектив приймав гостей у новому форматі. Звичайно, були і традиційні експозиції досягнень і цікавинок від усіх навчально-наукових інститутів і факультетів. А ще – лайфхаки «Як вступити до НУХТ. Корисні поради для вступника» від секретаря приймальної комісії Вадима Серпученка для майбутніх вступників на базі повної загальної середньої освіти і від директора Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Ігоря Житнецького для вступників на основі освітнього рівня «молодший спеціаліст», майстер-класи на будь-який смак, де учасники могли послухати, подивитися і самі спробувати себе в різних іпостасях – від кондитера й баристи до фахівця з автоматизованого керування, мехатроніки чи програміста. А наостанок – родзинка від наших студентів – пікнік у внутрішньому дворику університету з безліччю веселих конкурсів і оригінальних призів, фотозоною, концертною програмою, частуванням смачнючим кулішем і квасом, й, звичайно ж, можливістю неформального спілкування, де можна було отримати відверті й вичерпні відповіді на всі свої питання стосовно вступу, навчання, дозвілля. Мали нагоду гості НУХТ у дії побачити роботу благодійного сектора студентської ради, який у рамках свята провів благодійну акцію зі збору коштів для лікування онкохворих дітей.

Сьогодні до НУХТ завітали понад 350 гостей. Хтось вперше відкрив для себе наш навчальний заклад, як, наприклад, майже 60 учнів шкіл і гімназій Черкащини, а студенти відокремлених структурних підрозділів університету – Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості, Вінницького коледжу, Коледжу ресторанного господарства – ближче познайомилися з базовим університетом, де зможуть продовжити здобуття вищої освіти за скороченою формою, вступивши одразу на другий або третій курс.

Колективи всіх кафедр і студенти всіх інститутів і факультетів на чолі зі студрадою університету готувалися до цього дня – активно анонсували його проведення і у мережі Інтернет, і, особисто відвідуючи школи, гімназії, ліцеї, технікуми, коледжі; продумуючи програму заходів, і організовуючи їх; залучаючи спонсорів і підшукуючи цікаві й оригінальні призи. Та варто окремо згадати доцентів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романа Кириленка і Романа Мукоїда, результатом агітаційного автопробігу яких до Канева став візит до нашого вишу цілої делегації школярів із шести шкіл міста.

Побувавши на Дні відкритих дверей університету, майбутні вступники отримали вичерпну інформацію про перспективи й переваги отримання вищої освіти у нашому навчальному закладі, здобули деякі практичні навички на майстер-класах, гарно відпочили разом із нашими студентами, тож тепер у багатьох із них лише одна проблема – визначитися зі спеціальністю, бо хочеться одразу на всі!    

Опублікований: 06-10-2018
Читайте також:
Цікаво та просто про важливі поняття: тиждень академічної доброчесності для студентів кафедри маркетингу

На кафедрі маркетингу відбувся тиждень академічної доброчесності, в якому взяли участь здобувачі спеціальностей «Маркетинг», «Журналістика» (освітньо-професійної програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». На виконання наказу ректора НУХТ «Про реалізацію в університеті положень Кодексу академі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво та просто про важливі поняття: тиждень академічної доброчесності для студентів кафедри маркетингу 18 жовтня 2022

Майстер-клас «Екологічна безпека води» для старшокласників Технічного ліцею м. Києва

Уже почався останній семестр шкільного життя випускників та їх батьків, яких все більше хвилює питання вступу до закладу вищої освіти. Щоб допомогти з вибором спеціальності та скоординувати дії старшокласників для 10-11 класів Технічного ліцею м. Києва доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Володченкова, В'ячеслав Харченко та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас «Екологічна безпека води» для старшокласників Технічного ліцею м. Києва 30 січня 2019

Університет покращив свої позиції у рейтингу ТОП-200

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence оприлюднив новий академічний рейтинг вищих навчальних закладів України «ТОП-200 Україна 2018». Наш університет завжди займає провідні позиції у цьому рейтингу. Цього року він посів 17 місце з-поміж 200 вишів Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет покращив свої позиції у рейтингу ТОП-200 06 червня 2018

Благодійний челендж факультету біотехнології та екологічного контролю

Зима – дуже важкий час для пернатих і лісових мешканців. Через холод їм потрібно ще більше енергії, яку вони можуть отримати лише з їжі. Але їжу часто ховають сніг і лід, плодів на деревах майже не залишається. За короткий світловий день важко знайти необхідну кількість корму. Саме тому так важливо підгодовувати пташок, білочок та інших тваринок вз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійний челендж факультету біотехнології та екологічного контролю 22 січня 2022