Н У Х Т

Творчий потенціал розвивають педагоги навчально-наукового комплексу НУХТ

03 лютого 2018

Творчий потенціал розвивають педагоги навчально-наукового комплексу НУХТ

З 22 січня по 2 лютого 2018 року 25 викладачів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ підвищували кваліфікацію на проблемних курсах "Розвиток та саморозвиток творчого потенціалу педагога", організованих і проведених Полтавським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського (координатор курсів - д.пед.н., професор кафедри педагогічної майстерності Надія Білик). Курси проводилися на базі коледжу, а їх учасниками були викладачі спеціальних дисциплін, які не мають педагогічної освіти.

Програма підвищення кваліфікації складалася з 7 модулів: філософія та менеджмент освіти, психологічні можливості особистості в аспекті розвитку її творчого потенціалу, педагогічні основи реалізації сучасних освітніх технологій та ін.

На підсумковому семінарському занятті виступили викладачі коледжу, які високо оцінили роботу курсів та підготували доповіді з власного досвіду роботи.

2 лютого 2018 року педагогічні працівники коледжу отримали посвідчення про підвищення кваліфікації.

Опублікований: 03-02-2018
Читайте також:
Нам важлива думка здобувачів освіти

Якість освіти визначається не тільки компетентністю викладачів і високим рівнем викладання, а й здатністю навчального закладу адаптуватися до потреб здобувачів освіти. І поки багато інших університетів тримаються старих традицій, уникаючи принципових змін, наш заклад освіти втілює в життя прогресивні новації, аби іти в ногу з часом і адаптуватися д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нам важлива думка здобувачів освіти 18 листопада 2022

Здобувачі-заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили кваліфікаційні роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію по захисту магістерських кваліфікаційних робіт очолив генеральний директор об’єднання підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а комісію по захисту бакала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили кваліфікаційні роботи 18 лютого 2021

Успішне міжнародне співробітництво кафедри готельно-ресторанної справи у сфері практичної підготовки здобувачів освіти

Кафедра готельно-ресторанної справи у цей непростий для нашої країни час продовжує співпрацювати з міжнародними стейкхолдерами індустрії гостинності щодо організації закордонної практики здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. Цього року здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знову проходили практичну підготовку і ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне міжнародне співробітництво кафедри готельно-ресторанної справи у сфері практичної підготовки здобувачів освіти 13 жовтня 2023