Н У Х Т

Третьокурсники Свалявського технічного коледжу НУХТ проходять навчальну практику на кращих підприємствах регіону

21 лютого 2017

Третьокурсники Свалявського технічного коледжу НУХТ проходять навчальну практику на кращих підприємствах регіону

Завершенням навчальної практики для студентів ІІІ курсу спеціальності «Економіка підприємства» Свалявського технічного коледжу нашого університету стало практичне заняття на міні-пекарні ПП Фотул М. І. «ФОПЕК».

Міні-пекарня заснована у 2005 році у с. Тибава (нині діє у м. Свалява) сім'єю підприємців, що перейняли досвід чеських виробників хлібобулочної продукції. Вдало застосовуючи його на місцевому ринку, підприємство випускає широкий асортимент продукції.

Власник міні-пекарні познайомив студентів із основними засобами, виробничим процесом, технологічною схемою приготування хлібобулочних виробів.

У процесі практичного заняття між студентами та підприємцями зав’язалася цікава бесіда, у ході якої обговорювалися різні питання, в тому числі перспективи розвитку підприємства (введення макаронної лінії, розширення асортименту продукції та інше).

Студенти дійшли висновку, що дане підприємство справді є гордістю Свалявського району, відповідає всім критеріям сучасного виробництва та санітарно гігієнічним нормам, які є обов'язковими для підприємства харчової промисловості.

Опублікований: 21-02-2017
Читайте також:
Освітній проект #Farmak_Lab_2022

Уже стала доброю традицією участь здобувачів та викладачів кафедри біотехнології і мікробіології у щорічному освітньому проєкті від АТ «Фармак». Цьогоріч він був присвячений темі «Комп’ютеризовані системи у фармацевтичному виробництві», а спікером виступив начальник відділу регуляторної відповідності комп’ютеризованих систем Микола Лепа. Здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній проект #Farmak_Lab_2022 23 грудня 2022

Тематична виставка розпочала роботу в Науково-технічній бібліотеці університету

22 січня Україна відзначає чергову річницю з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Свято встановлене згідно з Указом Президента України № 42/99 від 21 січня 1999 року «Про День соборності України». У читальному залі для студентів розпочала роботу тематична к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематична виставка розпочала роботу в Науково-технічній бібліотеці університету 20 січня 2017

У центрі уваги – успішність здобувачів!

Кожна відеоконференція нині – це приємні емоції від зустрічі та спілкування з колегами. Уже вдруге засідання кафедри біотехнології і мікробіології відбулос дистанційно, на платформі Zoom. Як завжди обговорювалися важливі питання щодо успішності студентів і магістрів кафедри та остаточно вибудовувалася стратегія підготовки до захисту курсових проек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – успішність здобувачів! 17 квітня 2020

Практика закріплює теорію

З 16 січня по 26 лютого здобувачі освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходять виробничу практику, яка є обов’язковим елементом освітньо-професійної підготовки. Практичну підготовку здобувачів за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» забезпечують кращі готельні та ресторанні підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика закріплює теорію 20 лютого 2023