Н У Х Т

Тиждень спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

26 березня 2018

Тиждень спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ з 19 по 23 березня 2018 р. відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів».

План роботи тижня традиційно охопив широкі аспекти діяльності викладацького та студентських колективів.

Розпочався тиждень з розповсюдження безпрограшної лотереї серед студентів спеціальності.

20 березня зі студентами гр. Ц-56 була проведена вікторина «З історії цукроваріння».

Цікавими за змістом та оформленням виявилися стіннівки, конкурс яких був проведений 21 березня. Всі вони по-різному розкривали тематику конкурсу «Цукор – джерело життєдайної сили».

Цього ж дня студенти пригощали всіх смаколиками із продуктів перероблення крохмалю, домашнім киселем і представили експозицію «Цукрове різнобарв’я», проявивши майстерність та креативність.

23 березня з метою сприяння дослідженню, навчанню та викладанню через якісний інформаційний супровід, сервісність та комфортний фізичний і віртуальний простір у бібліотеці коледжу відбувся День спеціальності.

Актуальним завершенням тижня стала пізнавальна лекція «Спеціальність «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів в дзеркалі історії» до 90-річчя Сумського коледжу харчової промисловості.

За  підсумками проведення тижня циклової комісії студенти були нагороджені грамотами та солодкими призами.

Опублікований: 26-03-2018
Читайте також:
Новий навчальний посібник колективу авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка

Викладацький колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка активно працює над виданням якісної навчальної літератури для здобувачі вищої освіти. Нещодавно вийшов друком новий навчальний посібник «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» колективу авторів кафедри технології ресторанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка 20 липня 2023

До обговорення проблемних питань долучаються наші викладачі

В останні дні минулого року за підтримки науково-виробничого журналу «Охорона праці» відбувся онлайн-форум «Безпека праці та здоров'я на роботі – 2020. Ризикоорієнтована система управління охороною праці: держава, підприємство, фахівці з охорони праці», у якому взяли участь викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці. Протягом двох днів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення проблемних питань долучаються наші викладачі 19 січня 2021

Здобувачі НУХТ, що навчалися на кафедрі військової підготовки ВІТІ ім. Героїв Крут, склали випускний екзамен

19 серпня більше 150 цьогорічних випускників-студентів закладів вищої освіти і серед них нашого університету, що навчалися за програмою підготовки офіцерів запасу на кафедрі військової підготовки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, склали випускний екзамен. Іспит відбувся у польовому таборі на базі батальйону...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі НУХТ, що навчалися на кафедрі військової підготовки ВІТІ ім. Героїв Крут, склали випускний екзамен 20 серпня 2020

Профорієнтаційна зустріч у Васильківському ліцеї

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько провела профорієнтаційний захід у Васильківському ліцеї № 6 (м. Васильків, Київської обл). Під час зустрічі з учнями 11 класу викладачка надала загальну інформацію про наш університет і більш детально ознайомила зі спеціальністю 181 «Харчові технології».  Крім тог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч у Васильківському ліцеї 13 вересня 2023