З 12 по 16 листопада 2018 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».
Заходи, що відбулися в рамках тижня, були спрямовані на розвиток майстерності, творчих ідей, креативності та професіоналізму майбутніх фахівців-кондитерів харчової галузі.
12 листопада запам’яталося яскравою тематичною виставкою хлібобулочних і кондитерських виробів «Україна в Європі», де студенти продемонстрували свої професійні вміння та бажання вражати. Перемогла група 3-Х-119. Завершився день виховною годиною для студентів першого курсу «Обрядовий український хліб» і «Національні десерти різних країн світу».
13 листопада відбувся конкурс професійної майстерності «Кращий пекар-кондитер СКХП НУХТ-2018» серед студентів 2-4 курсів.
Оцінювало конкурс компетентне журі у складі: завідувача технологічного відділення Олени Рибалки, заступника директора з виховної роботи Олени Шапаренко та викладача спецдисциплін Ірини Лози.
Конкурс складався з тестових завдань, виготовлення кейк-попсу, конкурсів «Вправний дегустатор», «Знаний кондитер» і конкурсу вболівальників «Десерти різних країн».
Усі учасники показали високі результати при вирішенні теоретичних і практичних завдань. Результати конкурсу:
І місце – група 2-Х-120 - «За креативний підхід до виконання завдань і ерудицію»
ІІ місце – група 3-Х-119- «За творчі ідеї та професійний підхід»
ІІІ місце – група 4-Х -116.
У номінації «The best of the best» «За професійні якості, за зразкове виконання обов'язків, за працьовитість і відповідальність» - група 4-Х-117
У номінації «Підкорений горизонт» - група 3-Х-118
Приємним додатком до нагород стали солодощі.
14 листопада відбувся конкурс стіннівок «Десерти різних країн», у якому перемогла група 1-х-121.
15 листопада студенти вражали витворами мистецтв з карамелі та цукерок на виставці творчих робіт «Солодка казка».
Почуття любові до рідної землі та гордості за предків плекають у студентів наші викладачі 24 січня 2019