Н У Х Т

Талантами багаті у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

21 червня 2018

Талантами багаті у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Стало прекрасною традицією міста Сміла проводити фестиваль-конкурс «Сузір’я талантів багатодітної родини».

Цього року Смілянський коледж харчових технологій НУХТ представляла плеяда талановитої молоді. Приємно відзначити, що всі учасники стали переможцями у своїй номінації .

Найкращими стали:

- у номінації«Вокальне мистецтво»:

1 місце - Іван Теліженко, Родіон Теліженко, Василь Середич

- у номінації «Художнє та авторське виконання»:

1 місце - Володимир Черненко

- у номінації «Образотворче мистецтво»:

1 місце - Ярослав Демчук

- у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво»:

2 місце - Єлизавета Левкова.

Подякою управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради Черкаської області за сприяння у розвитку творчих здібностей дітей та молоді, пропагування сімейних цінностей нагороджена керівник народного аматорського самодіяльного колективу «Сріблянка» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Людмила Хавренок.

Бажаємо переможцям подальших злетів, нових висот, наснаги та успіхів! Хай щастить на творчій та життєвій стежині!

 

Опублікований: 21-06-2018
Читайте також:
До Дня пам’яті жертв Голокосту

У День пам’яті жертв Голокосту в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся відкритий захід по вшануванню пам’яті розстріляних, закатованих і знищених на території України євреїв і представників інших національностей «Трагедія Голокосту – трагедія  проти людяності», організований викладачем Ольгою Стеблиною. Зникають покоління, які пер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Дня пам’яті жертв Голокосту 27 січня 2017

Останній рубіж бакалаврів-обліковців заочної форми навчання

На кафедрі обліку і аудиту завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолила завідувачка кафедри, доцентка Ольга Михайленко. У складі комісії працювали: гарантка освітньо-професійної програми, кандидатка економічних наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній рубіж бакалаврів-обліковців заочної форми навчання 20 лютого 2024

Осіння прогулянка здобувачів кафедри експертизи харчових продуктів

Студенти групи ХЕ-1-10 з кураторкою, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник прогулялися затишними парками на київських кручах. Парк «Володимирська гірка» вражає чудовими краєвидами та пам'ятником Володимиру Великому. Пройшлися пішохідно-велосипедним мостом, який з’єднує парк та Арку дружби народів і отримали сюрприз – фото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осіння прогулянка здобувачів кафедри експертизи харчових продуктів 15 вересня 2021

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу презентувала перспективи для туристичного бізнесу України міжнародній спільноті

2-5 травня 2018 року завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, доктор економічних наук, доцент Дарія Басюк  взяла участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку туризму», яка відбулась   у Чернівецькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ та Сучавському університеті ім. Штефана чел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу презентувала перспективи для туристичного бізнесу України міжнародній спільноті 08 травня 2018