Н У Х Т

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ розпочинає співпрацю з Міжнародним коледжем індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Болгарія)

16 квітня 2018

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ розпочинає співпрацю з Міжнародним коледжем індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Болгарія)

16 квітня 2018 року відбулася зустріч керівництва Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ з директором Міжнародного коледжу індустріалізації та захисту населення від лих і аварій (Республіка Болгарія,  м. Варна) Петром Сиротіним.

Основною метою зустрічі було питання розвитку міжнародного співробітництва, що передбачає обмін досвідом з організації навчальної та наукової роботи, сприяння у підготовці та підвищенні кваліфікації кадрів, академічний обмін студентами, викладачами.

Директор коледжу Юрій Барилюк детально обговорив основні питання співпраці з представником болгарської сторони. У результаті зустрічі був підписаний договір про співробітництво між навчальними закладами.

Даний договір сприяє реалізації права на академічну мобільність, підвищення якості теоретичної і практичної підготовки студентів коледжу, надає можливість отримання сертифіката міжнародного зразка після проходження стажування на об’єктах готельно-ресторанної інфраструктури Республіки Болгарія.

Опублікований: 16-04-2018
Читайте також:
Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН

14 листопада 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Вашеки та Світлани Усатюк із преставниками «Wordl Food Programme» Організації Об’єднаних Націй – керівником ланцюга постачання Всесвітньої продовольчої програми в Україні Стефано Певері та спеціалістом з безпеки та якості харчових продуктів Анатолієм Зв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН 16 листопада 2023

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи

8-12 вересня доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук став гостем 24-ї Міжнародної виставки обладнання та технологій для готельного і ресторанного бізнесу (24th International Hotel&Restaurant Equipment and Technologies Fair), яка працювала у виставковому центрі CNR Expo Fair Center, м. Стамбул (Туреччина).  Із міжнародними нов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи 16 вересня 2021

Чудова нагода поглибити знання для магістрантів кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів

Завершилася професійна практика здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів». У своїх звітах здобувачі висвітлили питання щодо організації виробництва, контролю якості сировини і гот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудова нагода поглибити знання для магістрантів кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів 24 лютого 2023

Нові фахові компетенції від партнерів – ТОВ «Дебет Плюс»

З метою підвищення кваліфікації викладачів і набуття нових фахових компетенцій здобувачами освіти, Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ був підписаний меморандум про співпрацю з ТОВ «Дебет Плюс». У межах меморандуму викладачі і здобувачі освіти кафедри обліку і аудиту і кафедри економіки праці та менеджменту пройшли курс навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові фахові компетенції від партнерів – ТОВ «Дебет Плюс» 27 січня 2023