Н У Х Т

Студентки університету гідно представили НУХТ на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Безпека життєдіяльності»

10 травня 2018

Студентки університету гідно представили НУХТ на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Безпека життєдіяльності»

На базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності наприкінці квітня відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності». Свої знання й уміння продемонстрували 116 студентів і курсантів із понад сорока вищих навчальних закладів України.

У змаганні також взяли участь студентки нашого університету Єлизавета Горова та Катерина Буштрук. До роботи у мандатній комісії була запрошена доцент кафедри безпеки життєдіяльності Наталія Романенко.

Конкурс проходив у два тури. Під час першого учасники виконували 70 тестових завдань, розв’язували дві задачі та логічний кросворд. У другому турі виконували практичні завдання з надання домедичної допомоги. Наші дівчата активно проявляли свої здібності, за що були нагороджені грамотами.

Після напружених турів олімпіади всі бажаючи мали можливість побачити, як відпрацьовують практичні навички курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та познайомитись із чарівним містом Лева. Закриття конкурсу співпало з 32-ю річницею аварії на Чорнобильській АЕС. Учасники олімпіади також віддали шану всім тим, хто загинув під час ліквідації цієї найбільшої техногенної катастрофи.

Опублікований: 10-05-2018
Читайте також:
Крутий спікер – це реально, досяжно!

Здобувачі першого курсу різних інститутів та факультетів розпочали працювати над курсом із сучасної риторики, яку викладає доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда. Кожен із нас риторику використовує повсякчас у професії, міжособистісному спілкуванні. Без неї не збудуєш успішну кар’єру! Тож заняття з риторики про подолання страху п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крутий спікер – це реально, досяжно! 08 лютого 2023

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підготували подарунок нашому колективу

До Дня працівників харчової промисловості, що традиційно відзначається у третю неділю жовтня, фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підготували інформаційне видання «Scopus та НУХТ: відслідковуючи науковий внесок», яке висвітлює досягнення університетської спільноти та її внесок у світову наукову спадщину. У виданні містяться відомості...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підготували подарунок нашому колективу 12 жовтня 2023

Технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою для наших студентів від пивоварів м. Бровари

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-3-8 у рамках ознайомчої практики відвідав міні-пивоварню «Школа пивоварів ABC» у м. Бровари. Головний технолог пивоварні, аспірант кафедри Олександр Руденко детально розповів про всі технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою. Пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою для наших студентів від пивоварів м. Бровари 27 вересня 2019

Нехай небо буде мирним, а Україна – чистою!

З кожним роком українська громада стає все більш екологічно свідомою. Адже бути екологічно свідомим сьогодні не лише модно і корисно, а ще й досить комфортно та вигідно! Соціальна, екологічна відповідальність стала сучасним трендом для всіх, хто дивиться в майбутнє та усвідомлює важливість свого внеску на користь нашої держави та, власне, свого роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нехай небо буде мирним, а Україна – чистою! 19 квітня 2018