Н У Х Т

Студенти та викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ представили свої технічні рішення на «STEAM»

23 квітня 2018

Студенти та викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ представили свої технічні рішення на «STEAM»

21 квітня у Сумах відбувся Всеукраїнський освітній фестиваль «STEAM». STEAM- це акронім чотирьох дисциплін: Science – природничі науки,  Technology – технології, Engineering – технічна творчість, Mathematics – математика.

Одним із найактивніших учасників фестивалю був Сумський коледж харчової промисловості НУХТ. Студенти та викладачі спеціальностей «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» та «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» представили свої технічні рішення в галузі робототехніки, приладобудування та сучасних систем керування.

Гостями фестивалю були представники місцевої влади та громадських організацій, директор Департаменту освіти та науки Сумської облдержадміністрації Вікторія Гробова, представники сумських засобів масової інформації, учні шкіл і ліцеїв.

Найбільшу зацікавленість у відвідувачів викликали 3D-принтер, радіокерований глісер і всюдихід.

Опублікований: 23-04-2018
Читайте також:
В університеті обрали новий склад вченої ради

25 вересня в університеті відбулася конференція трудового колективу, в порядку денному якої було одне питання – обрання виборних представників з числа штатних працівників університету до складу вченої ради НУХТ, оскільки термін повноваження чинної вченої ради завершувався у вересні 2018 року. Зі 135 делегатів конференції зареєструвалися 111, необх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті обрали новий склад вченої ради 25 вересня 2018

Наукові здобутки нашого колективу за минулий календарний рік вразили спеціалістів МОН

Загальновідомо, що наукова робота нарівні з освітнім і виховним процесами є невід’ємною складовою частиною будь-якого навчального закладу. В нашому університеті вона здійснюється з перших днів його створення. Наукові дослідження наших науковців спрямовані на розроблення теоретичних основ харчових технологій, їх інтенсифікацію та оптимізацію, створ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові здобутки нашого колективу за минулий календарний рік вразили спеціалістів МОН 16 лютого 2018

Спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності

27 жовтня 2023 р., у День української писемності та мови, викладачі кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи завідувачки кафедри Лариси Шаран долучилися до щорічного заходу – написання Всеукраїнського диктанту національної єдності, який проводиться вже 23 раз поспіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності 27 жовтня 2023