Нарешті студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності «Технології харчування» підійшли до фінішного бар’єру – захисту дипломних магістерських робіт. 13 студентів денної форми, які навчалися за державним замовленням, здобули освітній ступінь «магістр».
Захист дипломних робіт проходив дуже жваво, кожний із доповідачів намагався максимально чітко та лаконічно представити результати своєї науково-дослідної роботи, інноваційної для закладів ресторанного господарства. У супроводі мультимедійних презентацій прозвучали доповіді про підвищення харчової та біологічної цінності бісквітних напівфабрикатів, крекерів, шербету, макаронних виробів, м’ясних страв, білкових десертів, оздоблювальних напівфабрикатів із використанням традиційної й нетрадиційної рослинної сировини.
Екзаменаційна комісія, яку очолив завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Михайло Кравченко, у складі декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, професора Віктора Доценка, завідувача кафедри Оксани Арпуль, доцента кафедри Лариси Шаран, уважно переглядала всі дипломні проекти та задавала багато доречних питань, на котрі доповідачі зі впевненістю давали відповіді.
Голова та члени комісії відзначили високий рівень підготовки студентів, їх натхненний і сумлінний підхід до виконання своїх робіт, а також побажали, щоб здобуті знання сприяли кар’єрному зростанню та професійній реалізованості.
Тож весь викладацький склад кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу від щирого серця вітає магістрів спеціальності «Технології харчування»!