Н У Х Т

Студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Кубку України зі стрибків у воду

31 березня 2018

Студент спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – срібний призер Кубку України зі стрибків у воду

Студент 1 курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Артем Волковинський – срібний призер Кубку України зі стрибків у воду серед вікових груп «А» і «В» (від 14 до 18 років).

Із заліковою сумою балів 465,35 Артем виборов призове ІІ місце зі стрибків з 3-метрового трампліна і був нагороджений срібною медаллю Федерації України зі стрибків у воду. Майстерність, енергійність, цілеспрямованість і захоплення улюбленою справою допомогли Артему здобути перемогу.

Вітаємо нашого студента! Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу пишається Артемом і бажає йому взяти нові спортивні висоти!

Опублікований: 31-03-2018
Читайте також:
Учениця Волинського коледжу НУХТ – срібний призер конкурсу української патріотичної пісні

26 січня у місті Луцьку відбувся обласний вокальний конкурс української патріотичної пісні «Срібні дзвіночки». Мета заходу – популяризація українського вокального мистецтва, виявлення та підтримка талановитих дітей, формування музично-естетичної культури. Пісня – одне з найцінніших надбань народу, і коли вона звучить голосами дітей – це нікого не м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учениця Волинського коледжу НУХТ – срібний призер конкурсу української патріотичної пісні 30 січня 2017

Автори найцікавіших і найактуальніших інноваційних проектів отримали шанс на їх реалізацію

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», Науковий парк «Київська політехніка», Інноваційний холдінг «Sikorsky Challenge» запрошують взяти участь у VII Конкурсі стартапів і представити свій інноваційний проект на одній із найголовніших щорічних подій в сфері інноватики України. Конкурс від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Автори найцікавіших і найактуальніших інноваційних проектів отримали шанс на їх реалізацію 10 липня 2018

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація». Магістерські роботи були присвячені дуже актуальному питанню харчової науки і технології – управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів. Магістри-заочники показали високий...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінню ризиками та безпечністю харчових продуктів присвятили свої кваліфікаційні роботи магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація» 23 лютого 2017

Кращій групі університету нагородою стала поїздка на харчові підприємства східного регіону

Нещодавно були підведені  підсумки конкурсу на звання кращої групи університету. Почесне перше місце зайняла група магістрів-фармацевтів факультету біотехнології та екологічного контролю. Варто відзначити що студенти зайняли переможне місце з великим відривом. І це не дивно! Оскільки, кожний з групи займається науковою роботою, є спортсменом або а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращій групі університету нагородою стала поїздка на харчові підприємства східного регіону 24 травня 2018