Н У Х Т

Історія одного круїзу на Дні факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

08 листопада 2018

Історія одного круїзу на Дні факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

8 листопада атмосфера свята знову панувала у актовій залі університету. 

Ще у холі святкова фотозона наводила на думку, що настав цей день, день, коли у світ пригод, гумору, дружби й кохання покличе факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Інтригуюче закрита завіса, останні приготування і ось, нарешті, у залі гасне світло, й дійство починається. На авансцені з’являється голова студради факультету Віталій Євстаф’єв, який дякує всім, хто прийшов підтримати митців, у тому числі й випускникам факультету – членам студентського самоврядування попередніх років, і бажає усім «bon voyage». Саме так називалася вистава, яку на суд вибагливого глядача цього разу представив творчий колектив факультету.

Щойно розсунулася завіса, як присутні опинилися на круїзному лайнері, який саме вирушає у рейс. Капітан Собін або просто кеп вітає гостей судна і серед них трійку друзів-студентів. Одного з них, Ярика, вражає стріла Купідона, й він закохується у дочку капітана, прекрасну Елеонору, ім’ям якої названий корабель. Тепер у нього лише одна мета – сподобатися дівчині, й юнак благає друзів про допомогу. Але Елеонора – дочка капітана.

З чим лише не довелося стикнутися Ярику на судні – і настирлива жіночка, що так наполегливо залицялася до нього, аж мусив тікати (а їй, як виявилося, просто вільний шезлонг на палубі був потрібен), і невдала спроба зірвати куш у казино, аби купити мільйон троянд коханій, і гала-вечір у кают-компанії. Бурхливі емоції викликали у публіки сцена позичання грошей для гри у казино у декана факультету Віктора Доценка, який аж кишені повивертав, так хотів допомогти своєму студентові у сердечних справах й сама гра, коли ставки робила дуже колоритна особа у оберезі з курячих лапок, а потім і взагалі священика зі святою водою привела. Та апофеозом став момент близького знайомства героя з Елеонорою (її переконливо зіграв магістрант Микола Запорожець), яка виявилася трохи крупнішою й зовсім іншою дівчиною, а не тією, про яку думав Ярик. Кеп познайомив його іще з однією свою дочкою – Кароліною, яка, здається, більше цікавиться булочками, ніж романтичними зустрічами. А от кохана Ярика виявилася третьою дочкою капітана, і звали її Лєра. Хлопець намагається освідчитися, але його увесь час заглушає гудок корабля. Тому далі діалог продовжився мовою танцю. Круїз завершився, а як там склалося у головних героїв – це вже зовсім інша історія...

Гостей вечора факультету розважали різноплановими хореографічними номерами – від контемпу до моряцького танка та бездоганними й дуже атмосферними вокальними партіями.

Варто згадати, що разом зі студентами ролі у постановці зіграли аспіранти кафедри готельно-ресторанної справи Олексій Собін (кеп) і Євген Амаріца (конферансьє гала-вечора).

А завершився вечір спільним виконанням гімну факультету. Розходилися неохоче, а це значить – voyage вдався на всі 100%.

Опублікований: 08-11-2018
Читайте також:
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар "Технологія висококонцентрованих бражок з крохмалевмісної сировини". Доповідач – аспірант кафедри Світлана Ковальчук (керівник – Тетяна Мудрак) доповіла про особливості перероблення різних видів зернової сировини, а також вплив ступеня дисперсності зерна на процес розріджува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар 19 квітня 2018

Вчена рада університету підсумувала свою роботу за навчальний рік

21 червня відбулося планове й останнє у цьому навчальному році засідання вченої ради університету. Традиційно на початку тепло привітали членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Також диплом кандидата наук за спеціальністю «Технологія харчової продукції» заступник голови вченої ради, перший проректор Володимир Яровий, що вів ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету підсумувала свою роботу за навчальний рік 21 червня 2018

На базі кафедри готельно-ресторанної справи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування»

16-17 травня на базі кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за організаційної підтримки Коледжу ресторанного господарства НУХТ відбувся ІІІ (національний) етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» для студентів закладів освіти, що здійснюють підготов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі кафедри готельно-ресторанної справи відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» 17 травня 2018

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Неперевершений майстер-клас і педагогічну майстерність із проведення лекційних занять продемонструвала доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Юлія Теличкун для провідних викладачів нашого університету і гостей із Політехнічного університету Тімішоари (Румунія). Пані лектор разом із потоком найкращих студентів універс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 27 квітня 2018