Н У Х Т

Стартувала 84-я Міжнародна наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

23 квітня 2018

Стартувала 84-я Міжнародна наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

23 квітня в університеті розпочала роботу 84-я Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», участь у якій  беруть молоді науковці з України, Румунії, Білорусі, Молдови, Болгарії, Македонії, Азербайджану, Туреччини, Киргизстану, Ірану.

Пленарне засідання відкрив проректор нашого університету з наукової роботи, професор Олександр Шевченко, який тепло привітав молодих науковців від ректора, професора Анатолія Українця, колективу нашого вишу та себе особисто.

Голова Ради молодих вчених нашого університету, доцент Олексій Губеня також привітав молодих науковців і повідомив, що цього року кількість учасників конференції значно зросла – у чотирьох томах матеріалів конференції опубліковані понад 1800 тез доповідей, левова частка яких англійською мовою, а також розповів про програму й регламент роботи конференції.

Із вітальним словом до учасників наукового зібрання звернулися голова Студентського наукового товариства НУХТ Ольга Коваль, представники Університету Штефан чел Маре (Румунія), Вінницького національного аграрного університету, Уманського національного університету садівництва.

Впродовж двох днів роботи конференції її учасники розглянуть надзвичайно широке коло питань у 51 секції. Крім того, цього року продовжена минулорічна успішна практика роботи англомовних секцій – «Харчові технології», «Хімія та хімічні технології», «Процеси та обладнання харчових виробництв», «Економіка і управління» та «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес».

Завершиться робота конференції підсумковим пленарним засіданням і врученням почесних грамот кращим доповідачам конференції-гостям нашого університету.

Бажаємо плідної роботи учасникам конференції, творчої наснаги й подальших наукових здобутків!

Опублікований: 23-04-2018
Читайте також:
З перемогою повернулися наші студенти з ІІ етапу Всеукраїнської хімічної олімпіади

Упродовж 17-19 квітня 2019 року в Національному університеті біоресурсів та природокористування України відбувся другий етап Всеукраїнської хімічної олімпіади. Олімпіада проходила в два тури: теоретичний та експериментальний. У ній взяли участь близько сотні студентів-переможців перших етапів із 35 вищих навчальних закладів України, які змагались ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З перемогою повернулися наші студенти з ІІ етапу Всеукраїнської хімічної олімпіади 23 квітня 2019

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання

21 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти магістрантів денної форми навчання за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Екзаменаційна комісія засідала у дві зміни і оцінила 13 представлених робіт. Аудиторія, де проходив захист, була багатолюдною, адже підтримати своїх колег прийшли студенти 3 і 4 курсів бака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання 22 лютого 2019

Інтерактивна гра або маленька вистава від наших маркетологів

Травневі пари обіцяють багато цікавого, адже сонячна погода, насичені аромати весняних квітів і цвіт київських каштанів сповнюють емоцій та надихають на креатив. Студенти-маркетологи зібралися разом на парі з «Маркетингу в галузях і сферах діяльності», щоб прокачати Soft і Hard Skills, а також краще зрозуміти майбутніх клієнтів у дії. Сегментація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивна гра або маленька вистава від наших маркетологів 29 травня 2023

Знання правил GMP – перший крок до майбутньої виробничо-практичної роботи

Третьокурсники спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія», незважаючи на непрості умови та різні місця перебування, не втрачають можливості опановувати дисципліни, які є основою їх майбутнього фаху. Однією з таких дисциплін є «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв». Ця дисципліна є важливою у системі підготовки, тому що забезп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання правил GMP – перший крок до майбутньої виробничо-практичної роботи 06 червня 2022