Н У Х Т

Шанс для реалізації професійних здібностей надають нашим випускникам роботодавці

26 січня 2018

Шанс для реалізації професійних здібностей надають нашим випускникам роботодавці

Для того, щоб дати поштовх в успішне майбутнє молодим спеціалістам спеціальності «Організація виробництва» 26 січня у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся захід, спрямований на успішне працевлаштування випускників. Були запрошені роботодавці, які зацікавлені у висококваліфікованих співробітниках – ТОВ «Бас Агро», Creditexpress Україна, ТОВ «НВП» «Урожай», мережа супермаркетів «Делікат».

Роботодавці презентували свої компанії, вакансії та неодноразово робили акцент на тому, що кар’єра – це, насамперед, сходи, тому необхідно бути готовими до кропіткої праці, мати постійну жагу до пізнання тонкощів професії та починати з малого. Рекомендації від представників підприємств були актуальними, та й атмосфера в аудиторії сприяла дружній бесіді зі знавцями своєї справи. Їх пропозиції викликали неабиякий інтерес у студентів.

Після завершення заходу випускники скористалися нагодою поспілкуватися з роботодавцями, заповнити анкети та отримати необхідні консультації. Щиро бажаємо їм високих здобутків у професії та кар’єрного зростання.

Опублікований: 26-01-2018
Читайте також:
Студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу діляться враженнями від навчання з київськими старшокласниками

30 вересня і 1 жовтня 2019 року студенти першого і четвертого курсів кафедри туристичного та готельного бізнесу завітали до гімназії №33 і спеціалізованої школи №216 із поглибленим вивченням англійської мови. Школярі з «перших уст» дізналися про переваги навчання за спеціальністю «Туризм», старшокурсники поділилися досвідом проходження щорічних пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу діляться враженнями від навчання з київськими старшокласниками 03 жовтня 2019

Спілкуємося німецькою з носіями мови: відбулося засідання розмовного клубу

4 листопада на кафедрі іноземних мов професійного спрямування спілкувалися німецькою – відбувся черговий розмовний клуб. Доцентка кафедри Ольга Нежива, яка проводила засідання клубу, залучила до участі здобувачів, що вивчають німецьку мову, та викладачів. Також був запрошений гість – носій мови, засновник мовної школи «Start Deutsch Schule» у Києві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спілкуємося німецькою з носіями мови: відбулося засідання розмовного клубу 08 листопада 2022

Четвертокурсниця спеціальності «Туризм» отримала нагороду за перемогу у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади – поїздку до Туреччини

Переможниця ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади, студентка 4 курсу спеціальності 242 «Туризм» Анна Арутюнян відвідала м. Кемер (Туреччина) з метою професійного стажування. Протягом семи днів вона знайомилася з готельною базою м. Кемер, системою туристичного обслуговування та окремими туристичними об’єктами анатолійського узбережжя. Зокре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсниця спеціальності «Туризм» отримала нагороду за перемогу у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади – поїздку до Туреччини 23 жовтня 2018

У центрі уваги – кондитерська галузь: на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася ще одна наукова конференція

24 листопада в університеті відбулася VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яку традиційно щоосені проводять на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів. До роботи конференції долучилися науковці із провідних профільних закладів вищої освіти Польщі, Словакії, Грузії т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – кондитерська галузь: на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася ще одна наукова конференція 25 листопада 2020