Н У Х Т

Серпневі новинки презентує Науково-технічна бібліотека університету

28 серпня 2018

Серпневі новинки презентує Науково-технічна бібліотека університету

У розділі «Інформаційна діяльність» на офіційному сайті Науково-технічної бібліотеки університету розміщений Інформаційний бюлетень, що містить відомості про літературу, отриману фондами бібліотеки у серпні поточного року.

Нові надходження згруповані за розділами УДК. Цього місяця підручники, посібники, монографії, електронні ресурси отримані з: науки і знань в цілому, комп’ютерних технологій, управління, менеджменту, статистики, економічних наук, біотехнології, фармакології, комунального господарства, харчової промисловості, цукрового виробництва, консервування, автоматики, природного регулювання. Крім того, бюлетень містить інформацію про отримані періодичні видання.

Також всі зацікавлені можуть з бюлетеня дізнатися про кількість примірників і місце знаходження видань у структурних підрозділах бібліотеки.   

Опублікований: 28-08-2018
Читайте також:
Професіонали в обслуговуванні

На базі Луцького кооперативного коледжу ЛТЕУ відбувся І Всеукраїнський конкурс фахової майстерності «Рест-Профі». Конкурс був організований у онлайн-режимі з використанням платформи Zoom. Конкурси фахової майстерності, як одна із форм професійно орієнтованих змагань – ефективна форма демонстрації набутих фахових знань, умінь, навичок, компетентнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професіонали в обслуговуванні 05 січня 2021

Студенти НУХТ відкривають нові фахові горизонти

Магістранти спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» Катерина Левченко та Вікторія Тиха (керівник – доцент Наталія Сабадаш) проходили переддипломну практику у ТОВ «Лукі Лук». Підприємство на ринку з 2013 року і вже завоювало прихильність споживачів. ТОВ «Лукі Лук» концентрується на «зеленій концепції», що дає змогу максимально вивчити п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ відкривають нові фахові горизонти 25 жовтня 2019

Розпочала роботу науково-технічна конференція в рамках 24-ї секції Наукової ради МОН

5-6 листопада 2019 р. у рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України в університеті працює VIІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Мето...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочала роботу науково-технічна конференція в рамках 24-ї секції Наукової ради МОН 05 листопада 2019

Роботі з Web of Science та Scopus вчилися магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Магістерська робота – це вирішення хоча й невеликої, але реальної проблеми у галузі. А для цього необхідно мати найновішу інформацію про розробки у цій сфері досліджень. Основним джерелом такої інформації є наукові публікації як у вітчизняних, так і у зарубіжних фахових і науково-практичних виданнях. Більшість із них представлені не лише в бібліоте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роботі з Web of Science та Scopus вчилися магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 вересня 2020