Н У Х Т

Пізнавальний захід для студентів англомовного проекту від викладача кафедри іноземних мов професійного спрямування

10 травня 2018

Пізнавальний захід для студентів англомовного проекту від викладача кафедри іноземних мов професійного спрямування

8 травня 2018 року, в День пам’яті та примирення, викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Олеся Старкова провела зі студентами 3-го курсу англомовного проекту спеціальності «Туризм» пізнавальний захід, присвячений трагічним подіям Другої світової війни. 

Дуже важливо не забувати події того часу, знати героїв, завдяки яким протягом довгого часу небо над нашою Батьківщиною було мирним. Не можна знайти достатньо слів, щоб нам, нащадкам хоробрих і самовідданих людей, які віддали свої життя, щоб ми сьогодні могли жити у вільній від нацизму країні, виразити свою вдячність та біль за втрату мільйонів життів, за ту кров, якою омилася наша земля в ті часи, за тих, хто пішов із життя завчасно, пожертвувавши собою для всіх прийдешніх поколінь.

Студенти підготували розповіді про українських героїв, які зробили свій внесок у перемогу. Пригадавши імена, долі, обставини життя учасників війни, студенти вшанували пам’ять наших героїв. Дуже важко говорити про жахливі часи війни, але говорити про них треба. Поки ми пам’ятаємо, що відбулося, до чого це призвело, що ми втратили, які уроки винесли з історії, нічого подібного не повинно повторитися. Занадто велика ціна була сплачена за те, щоб настав День перемоги, дійсно свято, в яке хочеться плакати за мільйонами загублених війною життів.

Опублікований: 10-05-2018
Читайте також:
На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар за результатами дисертаційного дослідження зі спеціальності 05.18.16 – «Технологія харчової продукції» асистента Віри Зуйко на тему: «Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба для закладів ресторанного господарства». Через значну тривалість і склад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбувся розширений науковий семінар 16 лютого 2017

Тиждень кафедри інформаційних технологій у Волинському коледжі НУХТ

У Волинському коледжі НУХТ завершився тиждень кафедри інформаційних технологій, у рамках якого відбулася низка заходів. Зокрема, студенти коледжу взяли участь у вебінарі та онлайн-уроці з нагоди всесвітнього Дня безпечного Інтернету-2019. Студенти мали можливість більше дізнатися про загрози та ризики в мережі Інтернет, а також про інструменти та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень кафедри інформаційних технологій у Волинському коледжі НУХТ 13 лютого 2019

Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців

17-18 листопада 2021 р. в університеті відбулася VIII Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». На конференцію представили свої доповіді 76 науковців з нашого університету, інших закладів вищої освіти, наукових установ і підприємств: Державного біотехнологічного універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців 19 листопада 2021

Наші викладачі переймають досвід у впровадженні дуальної форми навчання у німецьких колег

У рамках міжнародної співпраці Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ із Професійною школою ресторанної справи A.M Gastro Coaching (м. Потсдам, Німеччина) заступник директора Олеся Стахів, методист курсової підготовки Наталія Князева та доцент кафедри готельно-ресторанної справи університету, кандидат технічних наук Андрій ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі переймають досвід у впровадженні дуальної форми навчання у німецьких колег 02 липня 2018