Н У Х Т

Провідні підприємства запрошують на роботу наших випускників

08 лютого 2017

Провідні підприємства запрошують на роботу наших випускників

7 лютого уже за традицією став для Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ днем зустрічі студентів-випускників із потенційними роботодавцями.

На зустріч до студентів 4-х курсів спеціальностей «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва», «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв», «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» завітали головний механік, начальник виробництва та спеціаліст із підбору персоналу одного з провідних підприємств –   ТОВ «Разек Черкаси».

Діалог розпочала спеціаліст із підбору кадрів Наталія Миколаївна, яка зазначила, що компанія ТОВ «Разек Черкаси» є представництвом одного із лідерів в області виробництва торгового обладнання, всесвітньо відомого французького концерну Rasec International, й наголосила на тому, що основа успіху компанії - це люди, інвестиції та передові технології.

Головний механік виробництва Олександр Володимирович, який в минулому закінчив наш Смілянський коледж, провів віртуальну екскурсію підприємством, під час якої студенти на власні очі могли побачити саме виробництво та умови роботи.

А найголовнішим імпульсом зустрічі стало запрошення адміністрації ТОВ «Разек Черкаси» на роботу студентів-випускників.

У жвавій дискусії випускники отримали відповіді на питання стосовно можливих посад і подальшого кар’єрного росту, забезпечення соціального пакету, вимог сучасного роботодавця до потенційного працівника.

Сподіваємося, що зустріч стане доленосною для наших випускників, і вони знайдуть гідне застосування своїм знанням і розпочнуть успішну кар’єру у провідній компанії.

Опублікований: 08-02-2017
Читайте також:
Омріяне звання «Магістр»

Півтора роки плідної та безупинної роботи магістрантів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» врешті вилилися в ефективні захисти випускових кваліфікаційних робіт. Лави дипломованих біотехнологів із кваліфікацією «магістр» поповнилися 44 випускниками 2020 року. Тисячі сторінок статей, патентів, нормативних документів; сотні літрів поживного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Омріяне звання «Магістр» 24 лютого 2020

Подорожі студентів-маркетологів під час карантину

Студенти кафедри маркетингу просто не уявляють життя без драйву та постійного руху. Куратори і викладачі дали їм маленьку підказку, як прикрасити дистанційне навчання яскравими барвами. Майбутні маркетологи миттєво знайшли «магічний портал» у карантині та відкрили вікно до Парижу, і не тільки. Скориставшись віртуальними платформами та додатками, з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорожі студентів-маркетологів під час карантину 25 травня 2020

МХП відкриє при нашому університеті центр досліджень і розвитку

Агроіндустріальний холдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП) відкриє при нашому університеті R&D-центр (центр досліджень і розвитку).   Планується, що це буде сучасна кухня-лабораторія, на базі якої наші здобувачі освіти, викладачі й науковці експериментуватимуть над приготуванням кулінарних продуктів за допомогою сучасного обладнання та створ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МХП відкриє при нашому університеті центр досліджень і розвитку 17 грудня 2020

Онлайн-лекція для другокурсників-харчовиків від фахівців кафедри біотехнології і мікробіології

Сьогодні професія технолога харчових виробництв є однією з найбільш затребуваних на ринку праці. Адже люди споживають їжу щодня, а якісні продукти харчування та напої є одними з основних факторів, які впливають на здоров’я та самопочуття людини. Саме з їжею організм отримує необхідну кількість поживних речовин, мікроелементів і вітамінів, необхідни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекція для другокурсників-харчовиків від фахівців кафедри біотехнології і мікробіології 08 травня 2020