Н У Х Т

Профорієнтаційний листопад на кафедрі технології цукру і підготовки води

21 листопада 2018

Профорієнтаційний листопад на кафедрі технології цукру і підготовки води

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води невпинно працюють над залученням до вступу на навчання кращих випускників шкіл. Тож із метою розповісти про майбутні перспективи навчання в Національному університеті харчових технологій вони вирушили на профорієнтаційні зустрічі до двох загальноосвітніх навчальних закладів: Гоголівської середньої школи Великобагачанського району Полтавської області та школи №1 імені Юрія Головатого, що у місті Бориспіль.

Керівництво навчальних закладів охоче надало можливість познайомити учнів із університетом та спеціальностями, за якими готують у НУХТ. Більш детальну інформацію майбутні абітурієнти отримали про Навчально-науковий інституту харчових технологій НУХТ і, зокрема, про професійні напрямки, за якими ведеться підготовка саме кафедрі –  «Технології цукру та полісахаридів» і «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв».

Усі бажаючі отримали відповідні рекламні матеріали.

Колектив кафедри щиро вдячний учням за увагу, а дирекції шкіл за гостинний прийом і можливість розповісти про наш університет.

Опублікований: 21-11-2018
Читайте також:
Здобувачі-заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили кваліфікаційні роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію по захисту магістерських кваліфікаційних робіт очолив генеральний директор об’єднання підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а комісію по захисту бакала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили кваліфікаційні роботи 18 лютого 2021

Розпочалася сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

У новому осінньому сезоні розпочала свою роботу сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», організатором якої є кафедра готельно-ресторанної справи. Перше вступне заняття відбулося в комбінованій формі – частина слухачів була присутня в закладі ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду», де, власне, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 27 жовтня 2021

Науковці НУХТ – виробництву

ТОВ ПК «Зоря Поділля», яке входить до складу ТОВ «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО», у сезон цукроваріння-2022 продовжило практику співпраці з фахівцями нашого університету, Інституту продовольчих ресурсів НААН України та ТОВ «Науково-практичний центр цукробурякового виробництва». Три роки поспіль у виробничих умовах ТОВ ПК «Зоря Поділля» (Крижопільський і Гайс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ – виробництву 17 жовтня 2022

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання

21 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти магістрантів денної форми навчання за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Екзаменаційна комісія засідала у дві зміни і оцінила 13 представлених робіт. Аудиторія, де проходив захист, була багатолюдною, адже підтримати своїх колег прийшли студенти 3 і 4 курсів бака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На фінішній прямій: завершилися захисти магістрів-біотехнологів денної форми навчання 22 лютого 2019