З початком нового навчального року кафедри Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету активно включилися до профорієнтаційної роботи. Зокрема, 24 вересня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський представляв інститут разом із колегами факультету автоматизації і комп’ютерних систем, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого на Ярмарку професій-2018 для учнівської молоді випускних класів, їх батьків та вчителів, організований Ірпінським міським центром зайнятості.
Представники університету мали змогу поспілкуватися безпосередньо зі школярами і їх батьками, надати їм інформацію про напрями та спеціальності підготовки, умови вступу, підготовчі курси та запросити на екскурсію до університету для ознайомлення з організацією навчального процесу, а також відвідати День відкритих дверей університету, який відбудеться 6 жовтня 2018 року, щоб ближче познайомитися з університетом.
Організатори заходу відзначили багаторічну плідну співпрацю та профорієнтаційну роботу нашого колективу Подякою.