Н У Х Т

Профорієнтаційний десант НУХТ у м. Бровари

21 вересня 2018

Профорієнтаційний десант НУХТ у м. Бровари

20 вересня 2018 року міськрайонний центр зайнятості м. Бровари запросив наш університет на Ярмарку професій, які стали уже традиційними.

Під час зустрічі зі школярами випускних класів співробітники та викладачі кафедр НУХТ ознайомили їх з досягненнями своїх факультетів і навчально-наукових інститутів. А доцент кафедри технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів Володимир Бахмач провів майстер-клас «Виготовлення майонезу».

У Ярмарку професій взяли участь представники всіх без виключення факультетів та інститутів. Учні 27 загальноосвітніх навчальних закладів міста та району отримали від них вичерпну інформацію про наш навчальний заклад, ґрунтовні відповіді на всі свої питання, а також запрошення на День відкритих дверей, який відбудеться 6 жовтня цього року, буклети про спеціальності й підготовчі курси.

Опублікований: 21-09-2018
Читайте також:
Укладено Декларацію про співробітництво з Університетом Сорбонна (Франція)

Вперше в історії наукової співпраці України з Францією 13 листопада в Університеті Сорбонна (м. Париж) відбувся науково-практичний семінар «Ukraine. Vigne et vin en résistance  (Україна. Вино і лоза в опорі)», організований Університетом Сорбонна спільно з Українською корпорацією по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» і нашим ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Укладено Декларацію про співробітництво з Університетом Сорбонна (Франція) 14 листопада 2023

В університеті фінішують вступні випробування для вступників в магістратуру і аспірантуру

У нашому університеті завершується друга, остання сесія вступних випробувань для вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання (крім тих вступників, що вступали цього року на спеціальності, де необхідно було складати вступні випробування за технологією ЗНО). 2 серпня вступники, що вступають за інш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті фінішують вступні випробування для вступників в магістратуру і аспірантуру 06 серпня 2018

Другокурсники знайомляться з технологіями нетрадиційних напоїв

Здобувачі освіти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій (група ТІ-ІІ-2), що навчаються за освітньою програмою «Харчові технології», ознайомилися з технологією виготовлення комбучі. Нагадаємо, комбуча (чайний гриб) – давній натуральний ферментований напій (відомий більше двох тисяч років), який має властивості до детоксикац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з технологіями нетрадиційних напоїв 24 березня 2023

Завершили навчання бакалаври та магістри заочної форми спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

Завершили навчання студенти заочної форми – бакалаври та магістри спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». У цьому навчальному році кафедра фінансів випустила 21-го магістра та 17 бакалаврів. Комісії зацікавили ґрунтовні доповіді дипломників, які були підготовлені на актуальні теми. Здобувачі пропонували в своїх роботах розв’язан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершили навчання бакалаври та магістри заочної форми спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 25 лютого 2020