Н У Х Т

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах

23 січня 2017

Першокурсники спеціальності «Туризм» пройшли зимову практику у Карпатах

З 9 по 18 січня студенти І курсу спеціальності «Туризм» традиційно проходили зимовий період практики з активного туризму в Карпатах, у с. Верхнє Студене.

Під керівництвом викладачів кафедри та досвідчених інструкторів туристичного клубу «Время не ждет» новачки підкорювали місцеві схили, опановували основи гірськолижного спорту та не забували про веселі спуски на «тарілках» і санчатах, гру у сніжки та валяння в снігу.

Завдяки чітко спланованому розпорядку дня та розподілу обов’язків, першокурсники не сумували і кожний студент зумів себе проявити: хтось підготував цікаву інформацію і презентацію про туристичний потенціал регіону, проведення практики у вигляді віртуальної екскурсії, хтось уміло куховарив, хтось прибирав, а відповідальні за дозвілля підготували ігрову програму: «Хто зверху», «Мафія», «Твістер».

Першого ж дня студенти відвідали місцеве природне джерело з мінеральною водою. Окрім цього, оглянули одне з семи природних чудес України - найкрасивіший водоспад Закарпаття «Шипіт».

Вечорами студенти мали можливість насолоджуватися чарівним зоряним небом, піснями під гітару та чашечкою запашного карпатського чаю.

В останній день, за традицією, був організований комплексний залік із спуску на лижах і звіт із виконання посадових обов’язків.

Спільна робота по опануванню гірських лиж, організації побуту і дозвілля об’єднала туристів-першокурсників у міцний колектив та заклала основи майбутньої професійної підготовки.

Опублікований: 23-01-2017
Читайте також:
Перші кроки до світу науки: наукова зміна з «Наукової зміни»

Важливе місце в діяльності кафедри біотехнології і мікробіології займає організація роботи студентських наукових гуртків. Щорічно у роботі гуртків «BIOTECH» і «Cellamirabilis» беруть участь більше 30 здобувачів різних курсів і рівнів підготовки, починаючи з першого курсу бакалаврату і закінчуючи випускними курсами освітньо-наукового ступеня «доктор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки до світу науки: наукова зміна з «Наукової зміни» 21 грудня 2021

Викладачі нашого університету проходять тренінги для експертів з акредитації освітніх програм

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти активно здійснює підготовку потенційних експертів із акредитації освітніх програм. 27-28 листопада 2019 р. участь в очному тренінгу експертів із акредитації освітніх програм на базі Національного університету «Києво-Могилянська академія» брала завідувач кафедри експертизи харчових продуктів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі нашого університету проходять тренінги для експертів з акредитації освітніх програм 03 грудня 2019

Мандруємо світами разом з Online Еnglish-speaking club

Давно мріяли опинитися в екзотичних країнах чи навчатись і працювати за кордоном? А ось студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління разом із іноземним гостем Stuart Snuggs і викладачем Наталією Божок нещодавно мали таку змогу. Адже  чергове засідання онлайн Еnglish-speaking club було присвячене одразу двом  темам «The most exotic ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандруємо світами разом з Online Еnglish-speaking club 12 листопада 2020

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів познайомили другокурсників із діяльністю підприємства «Фірма «Фавор»

Відповідно до навчального плану підготовки освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» на кафедрі технології молока і молочних продуктів триває ознайомлювально-виробнича практика для студентів другого курсу денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. Під керівництвом доцента кафедри Тетяни Осьм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів познайомили другокурсників із діяльністю підприємства «Фірма «Фавор» 09 лютого 2018