Н У Х Т

Перше знайомство студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з індустрією гостинності

17 квітня 2018

Перше знайомство студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з індустрією гостинності

Студенти 1 і 2 курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із викладачами кафедри готельно-ресторанної справи Ларисою Шаран, Тетяною Голіковою і Оксаною Кирпіченковою відвідали один із провідних мережевих готелів м Києва «Holiday Inn». Тренінг-менеджер готелю надала студентам можливість детально ознайомитись з усіма структурними підрозділами підприємства, і в першу чергу – з номерним фондом.

Екскурсанти побували в номерах декількох категорій, що користуються найбільшою популярністю серед бізнес-туристів – двомісний стандарт (Standard Room) та двомісний покращений (Executive Room), а також категорії «люкс» (Suite), де вони мали можливість з’ясувати відмінності в облаштуванні номерів. Далі студенти ознайомились із роботою служби експлуатації номерного фонду, дізналися порядок прибирання номерів і керування роботою департаменту Housekeeping, у тому числі особливості поповерхового обслуговування, а також роботу пральні та білизняної.

Студенти відвідали тренажерну залу, що знаходиться на найвищому поверсі готелю, має чудовий вид на центр Києва і є доступною лише для гостей готелю. Крім того, студенти побачили організацію виробництва в ресторані готелю, побували в цехах: оброблення овочів і фруктів, м’ясо-рибному, борошняному та доготівельному. Наприкінці екскурсії студенти завітали до конференц-зали «Gorodetskiy Suit», оснащеної найновішим обладнанням для проведення перемовин і нарад із можливістю синхронного перекладу, що є затребуваним і актуальним для сучасного бізнесу.

Тренінг-менеджер готелю «Holiday Inn» надала відповіді на численні питання, що виникали у студентів, наголосила на актуальності англомовних проектів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа», оскільки 95 % персоналу, що контактують із гостями, мають вільно володіти англійською мовою. Також охарактеризувала функціональні вимоги до фахівців у сфері гостинності, програми лояльності для гостей, заохочення для персоналу готелю і люб’язно запросила наших студентів спочатку для практичної підготовки, а згодом і до роботи в дружньому колективі персоналу готелю «Holiday Inn».

Опублікований: 17-04-2018
Читайте також:
Час біжить, залишаючи спогади...

Як показують дослідження, для переважної більшості людей не лише улюблені речі створюють сприятливу атмосферу на роботі, а велике значення мають теплі стосунки у колективі. У цьому зайвий раз змогли впевнитися і співробітники кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації, коли 16 вересня 2021 року на засідання кафедри із дружнім візитом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час біжить, залишаючи спогади... 22 вересня 2021

Гарні новини щодо нової Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр.

11 грудня 2020 р. Європейська Комісія підтримала політичну угоду, досягнуту між Європейським Парламентом і державами-членами ЄС щодо нової Програми Еразмус+ на 2021-2027 рр. Зараз переговори триалогу завершені та юридичні документи передані для остаточного затвердження Європейським Парламентом і Радою. Завдяки бюджету понад 26 мільярдів євро, нов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гарні новини щодо нової Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр. 15 грудня 2020

З новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції знайомлять здобувачів фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі вищої освіти групи ТО-1-14М разом із викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, доцентами Наталією Фалендиш та Інною Зінченко відвідали ХVІ Міжнародну спеціалізовану виставку екотоварів «ЕСО-ЕХРО», що працювала у Міжнародному виставковому центрі в Києві. Серед продукції зарубіжних компаній на виставці була пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новими тенденціями розвитку ринку органічної продукції знайомлять здобувачів фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 10 березня 2020

Зустріч гарантів із магістрантами-біотехнологами: непрості реалії нашого часу

У непростих умовах відбувалися цьогорічні зустрічі гарантів освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» зі здобувачами спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» другого (магістерського) рівня навчання. Зустрічі, які планувались у очному форматі, довелося провести в онлайн-режимі. Виною цьому – ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гарантів із магістрантами-біотехнологами: непрості реалії нашого часу 17 жовтня 2022