Н У Х Т

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

26 квітня 2018

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

26 квітня на базі кафедри біотехнології і мікробіології відбувся завершальний етап ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології – оголошення переможців і нагородження грамотами і цінними призами.

Учасниками ІІ туру олімпіади були 42 найталановитіших студента з 14 вищих навчальних закладів України

Після напруженого трьохгодинного марафону написання олімпіадних завдань, 25 квітня учасники встигли відпочити на екскурсіях до ПАТ «Київмедпрепарат» корпорації «Артеріум» та Зоологічного музею Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Тому на нагородження студенти прийшли з гарним настроєм та в очікуванні перемоги.

Урочистий день оголошення результатів відкривали представники фармацевтичної корпорації «Артеріум», яка уже п’ятий рік поспіль є офіційним спонсором ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Менеджер з навчання та розвитку персоналу Тетяна Ковтонюк, а також фахівець з навчання персоналу Дмитро Свинаренко (до речі, випускник кафедри біотехнології і мікробіології) привітали учасників олімпіади та наголосили на необхідності проведення подібних заходів. Крім того, спонсори у вступному слові побажали усім присутнім успіхів у пошуку достойної роботи, а також висловили надію одного дня зустрітися вже як колеги на заводах корпорації.

Перед оголошенням результатів завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Пирог відзначила високий рівень знань учасників, а також позитивну тенденцію покращення якості написання робіт із року в рік, проте зазначила, що найбільшу складність в учасників олімпіади викликали завдання з дисциплін «Загальна мікробіологія і вірусологія» та «Загальна біотехнологія».

І ось настав очікуваний момент оголошення результатів. В особистому заліку переможцями стали п’ять студентів. Диплом І ступеня отримала студентка 4 курсу кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ Катерина Солошенко. Дипломами ІІ ступеня були нагороджені студенти Анастасія Обрадович (Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича) та Антон Петровський (Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського»). Дипломи ІІІ ступеня вибороли: студент нашої кафедри Віталій Гриненко та студентка НТУУ «КПІ» Діна Колтишева.

Команди учасників отримали корисні та пам’ятні призи – підручники авторства колективу кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ. Студенти, які посіли заохочувальне четверте місце, отримали солодкі подарунки. Слід наголосити, що усім учасникам олімпіади, а також членам журі були вручені подарунки від корпорації «Артеріум», а переможці додатково отримали цінні призи від спонсорів – планшети.

Колектив кафедри дуже вдячний своєму незмінному спонсору олімпіади – фармацевтичній корпорації «Артеріум» за багаторічну плідну співпрацю, вагомий внесок у практичну підготовку висококваліфікованих фахівців із фармацевтичної біотехнології та допомогу в організації й проведенні ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології.

Щиро вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів!

Опублікований: 26-04-2018
Читайте також:
Підкорення спортивних висот

4-5 листопада 2023 року в м. Полтава відбулася Матчева зустріч-2023 (Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування та Особистий Чемпіонат Полтавської області). У змаганнях брали участь 34 команди з 236 спортсменів із 9 областей України, м. Києва та Норвегії. Організаторами змагань виступили управління молоді та спорту Полтавської ОВА, ВП ФСОУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підкорення спортивних висот 07 листопада 2023

Масштабування українського бізнесу в умовах сьогодення: актуальна тема для студентів і аспірантів

6 грудня 2023 року для здобувачів економічних спеціальностей Навчально-наукового інституту економіки і управління була організована гостьова лекція «Масштабування українського бізнесу в умовах сьогодення» з директором ТОВ «Гелс», засновником торгової марки «WOO» Дмитром Сліньковим. Спікер поділився з аудиторією досвідом побудови власної кар’єри у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масштабування українського бізнесу в умовах сьогодення: актуальна тема для студентів і аспірантів 07 грудня 2023

Подорож у світ енергетичної безпеки: гостьова лекція для студентів-електриків про Держенергонагляд

Початок нового навчального року став особливим для студентів-електриків НУХТ, завдяки цікавій гостьовій онлайн-лекції, що відбулася 4 вересня 2023 року. Лекцію прочитав Анатолій Замулко, заступник голови Державної інспекції енергетичного нагляду України. На цьому надзвичайно важливому для майбутньої професії заході студенти дізналися про те, як фу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож у світ енергетичної безпеки: гостьова лекція для студентів-електриків про Держенергонагляд 05 вересня 2023

Студенти спеціальності «Туризм» знайомилися з досвідом іноземних і вітчизняних компаній на UITM’2018

Студенти 1-2 курсів спеціальності «Туризм» та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу відвідали 25-й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2018, що традиційно проходить у м. Києві 3-5 жовтня. Під час виставки студенти та викладачі мали можливість ознайомитися з напрацюваннями міжнародних і вітчизняних компаній, досвідом інозе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Туризм» знайомилися з досвідом іноземних і вітчизняних компаній на UITM’2018 05 жовтня 2018