Н У Х Т

Новий рівень практичної підготовки для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

04 липня 2018

Новий рівень практичної підготовки для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Візитівка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – новаційний підхід до ведення навчального процесу й організації практичного опанування студентами своєї професії. Тому викладачі й співробітники факультету у повсякчасному пошуку нових форм і методик викладання, проведення лабораторних і практичних занять, проходження студентами всіх видів практик.

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами, викладачі кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції Надія Кравчук і Віра Зуйко та готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук помандрували до Болгарії, де пройшли закордонне стажування за програмою «Організація і розвиток готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у Болгарії». У ході поїздки вони ознайомилися з особливостями організації роботи готельно-ресторанних комплексів країни та досягли домовленості щодо організації практики за кордоном для студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Харчові технології».

Викладачі відвідали понад 23 підприємства готельного господарства категорії 4 та 5 зірок на курортах Дюни, Несебр, Варна, Обзор і Золоті піски.

Крім дослідження та аналізу стану розвитку та особливостей організації готельного і ресторанного господарства країни Європейського союзу, вони скористалися можливістю поспілкуватися з колегами із Варнського вільного університету та Варнського університету менеджменту з приводу співробітництва у науково-технічній сфері.

Результат цієї насиченої поїздки – студенти факультету вже зараз проходять виробничу практику на базі підприємств готельного господарства Болгарії.

Це лише перший вагомий крок до налагодження довготривалих і успішних взаємостосунків, що стимулюватимуть до розвитку і навчання майбутніх фахівців у сфері обслуговування. Тож побажаємо колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу успіху на цьому шляху!

Опублікований: 04-07-2018
Читайте також:
Своїми враженнями від проходження практики поділилися студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася конференція за результатами проходження літньої практики за участю студентів, які повернулися з практики з різних підприємств міста, області, а також із Польщі і Болгарії та студентів 1 курсу, викладачів і майстрів виробничого навчання. На конференції студенти, котрі прохо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми враженнями від проходження практики поділилися студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 05 жовтня 2018

Стипендія Президента України – вітаємо магістрантку кафедри біотехнології і мікробіології із заслуженою нагородою!

Новий рік не за горами, а наші здобувачі вищої освіти вже отримують новорічні подарунки за свої досягнення у навчанні, науці та громадському житті. Зокрема, магістрантка та староста групи ФБ-1-2М факультету біотехнології та екологічного контролю Ганна Ярова отримала свій новорічний подарунок – їй присуджена стипендія Президента України  на ІІ семес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стипендія Президента України – вітаємо магістрантку кафедри біотехнології і мікробіології із заслуженою нагородою! 30 грудня 2020

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу

27 жовтня 2022 р. викладачі й здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за сприяння журналу «Food Safety Magazine» відвідали міжнародний вебінар «Проєктування та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів» (Food Safety ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу 28 жовтня 2022

В університеті стартував додатковий набір вступників на навчання

Сьогодні, 8 вересня, в нашому університеті розпочався додатковий набір вступників на навчання за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр». Для вступу на навчання для здобуття ступеня «Бакалавр» потрібні результати національного мультипредметного тесту (НМТ) або зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), співбесіди (для пільгових категорій вступни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стартував додатковий набір вступників на навчання 08 вересня 2023