Ось і минув перший семестр поточного навчального року, який для багатьох студентів нашого університету був напруженим не тільки щодо опанування нових дисциплін, а й на теренах наукової роботи. Зокрема, в рамках роботи студентського наукового гуртка «Алхімік», що функціонує на кафедрі харчової хімії, було розпочато багато експериментальних досліджень.
Робота молодих науковців «закипіла» майже з перших днів навчання. Під керівництвом викладачів кафедри були обрані багато цікавих тем, здійснений літературний пошук і аналіз, проведено безліч експериментів.
Викладачі сподіваються, що в період дистанційного навчання їх молоді колеги проаналізують напрацьовані результати та підготують матеріали для публікацій у наукових виданнях. Вони з нетерпінням чекають на чергову квітневу Міжнародну конференцію студентів, аспірантів і молодих вчених НУХТ, де всі охочі зможуть ознайомитись із цікавими результатами роботи їх талановитої наукової зміни.