Н У Х Т

На кафедрі харчової хімії готують команду для участі у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з хімії

17 квітня 2018

На кафедрі харчової хімії готують команду для участі у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з хімії

24-26 квітня команда студентів нашого університету візьме участь у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з хімії, яка цього року відбудеться на базі НУБІП.

Для того, щоб гідно представити наш навчальний заклад необхідна сумлінна підготовка. Саме тому протягом березня-квітня переможці І етапу олімпіади – студенти І-ІV курсів факультету біотехнології та екологічного контролю (майбутні хіміки та біотехнологи) Евгеній Гук, Анна Зварич, Вячеслав Длужевський, Ольга Чугай та Олена Теребило – бажані гості на кафедрі харчової хімії. Під керівництвом в.о. завідувача кафедри Світлани Бондаренко, викладачів Віри Іщенко, Веніаміна Фоменка, Наталії Сімурової, Олексія Муратова вони активно готуються до ІІ туру Всеукраїнської олімпіади.

Разом із викладачами студенти розглядають складні розділи загальної, неорганічної та органічної хімії. Також триває й підготовка до практичного туру, що особливо подобається учасникам команди, адже це стане у нагоді не тільки на олімпіаді, але й у науковій роботі та майбутній професійній діяльності.

Отже побажаємо нашій команді успіхів у змаганні ерудитів!

Опублікований: 17-04-2018
Читайте також:
Над покращенням системи підготовки кадрів працюють наші фахівці

У рамках проекту Європейського Союзу «Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону» на базі Волинського коледжу НУХТ розпочав свою роботу семінар для майстрів виробничого навчання з професії «Вишивальник». Семінар організований управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації спільно з управлін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над покращенням системи підготовки кадрів працюють наші фахівці 24 січня 2017

Професійно зростають й Альма матер не забувають наші випускники

Лабораторна база кафедри мехатроніки та пакувальної техніки постійно поповнюється новітніми зразками сучасного обладнання. Завдяки плідній професійній співпраці з випускниками кафедри та стейкхолдерами, синтезовано нове обладнання для курсів, пов’язаних із технологією та обладнанням пакування. ТОВ «ДРИГАЙЛО», в особі провідного інженера Дмитра Дри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійно зростають й Альма матер не забувають наші випускники 06 жовтня 2023

Розширюють свої знання щодо вимог до органічних продуктів викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла участь у роботі вебінару «Огляд вимог USDA-NOP (National organic Program). Розширення можливостей експорту до США та Канади». Захід організований і проведений Control Union Certifications Ukraine LLC – мережею незалежних компаній, що охоплює всі аспекти ланц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюють свої знання щодо вимог до органічних продуктів викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 серпня 2021

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулися захисти дипломних проектів випускників за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». У своїх доповідях студенти денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» довели актуальність і практичну значимість проектів та розкрили суть запропонованих технічних рішень. Після надан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр» 20 червня 2018