Н У Х Т

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика другокурсників

21 лютого 2018

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика другокурсників

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально–наукового інституту харчових технологій. Під час практики студенти переглянули навчальні відео, що демонструють процес виробництва хлібобулочних виробів та побували на провідних підприємствах ПАТ «Київхліб». У Києві розташовані кілька виробничих цехів ПАТ «Київхліб», які виробляють унікальний асортимент хлібобулочних і кондитерських  виробів за традиційними технологіями, що забезпечують високу якість продукції та смакові властивості.

Під час проходження практики студенти ознайомилися з організацією виробництва на підприємствах хлібопекарської промисловості, сировиною та вимогами до її якості, організацією контролю якості сировини та готової продукції, технологічними процесами у виробництві, основним технологічним обладнанням.

Студенти оглянули лінії виробництва популярних серед населення батонів і хліба українського. Фахівці галузі роз’яснили призначення технологічних операцій та їх параметри, принципи роботи основного технологічного обладнання. Особливо зацікавили студентів потоково-механізовані лінії виробництва бубличних виробів, пряників із начинкою, виробів із листкового тіста, заморожених напівфабрикатів, булочки «Малятко» та рогаликів «Студентські з посипкою». Також студенти мали змогу побачити виробництво заварних сортів хліба «преміум-класу», які виготовляють за складною багатофазною технологією.

За підсумками практики студенти написали звіти, у яких висвітлили основні моменти діяльності підприємств. Кожний студент також отримав індивідуальне творче завдання. Перевірили звіти керівники практики від кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, доцент Анна Грищенко та асистент Ірина Соколовська.

Колектив кафедри щиро вдячний керівництву ПАТ «Київхліб» за допомогу в організації практики та надану можливість відвідати підприємства і познайомити студентів із виробництвом, що сприятиме підготовці висококваліфікованих фахівців.

Опублікований: 21-02-2018
Читайте також:
Деталі правильного маркування органічної продукції дізнавалися викладачі й магістранти

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів  взяли участь у онлайн-тренінгу «Маркування органічної продукції. Державний логотип для органічної продукції». До тренінгу також долучилися здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних продуктів». Тренінг був організований Міністерст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Деталі правильного маркування органічної продукції дізнавалися викладачі й магістранти 21 листопада 2023

Спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка

Триває вступна кампанія-2022. Наразі заяви і документи подають вступники для здобуття ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти та здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст», освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр», освітнього ступеня «Молодший бакалавр». Нагадуємо, що низка спеціальносте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка 09 серпня 2022

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва

Студенти-управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва в клубі української промоції «StartUP Club». Цього разу у вільному просторі Creative Quarter на них чекав челендж спікерів, які розповідали про тренди бізнесу та персональні stories. Засновниця бренду дитячого одягу Kids House та випускниця школи дизайну Андре Тана Вікторія ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва 12 березня 2018

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Лідія Вольська, Олександра Довбуш, Леся Ющак і завідувач механіко-технологічного відділення Мирослава Сагайдак зі студентами груп БВ-3, БВ-4 (спеціальність «Бродильне виробництво і виноробство») та ЕР-4 (спеціальність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 23 жовтня 2018