Н У Х Т

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа»

18 квітня 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих студентами знань є практичні заняття. Для студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Блощинською, що дозволило зануритися у процес засвоєння матеріалу майбутніми фахівцями.

Заняття було присвячене основам повсякденного обслуговування споживачів у ресторані, і студентам випала змога з’ясувати всі нюанси особливостей подавання гарячих і солодких страв, а також напоїв власного виробництва.

Викладач дотримався всіх вимог щодо проведення заняття: озвучив тему і план заняття; наголосив про розподіл балів за участь у дискусії, відповіді на запитання, вирішення завдань, виступи з доповідями та тестові завдання; перевірив присутність та оцінив студентів за повнотою набутих знань.

Протягом заняття асистент кафедри та студенти активно використовували мультимедійний супровід. Олена Блощинська ознайомила студентів із креативними тенденціями подавання зазначених страв і напоїв, а також запропонувала їм підібрати посуд для подавання даних страв різними способами.

Заняття відбулося в доброзичливій та пізнавальній атмосфері, під час якого викладач висловлював побажання студентам щодо вдосконалення їх відповідей. Постійно підтримувався контакт з аудиторією. Після завершення заняття студентам було видане домашнє завдання на наступне практичне заняття.

Бажаємо Олені Блощинській подальших успіхів у викладацькій роботі та вдалого проходження конкурсу на посаду асистента кафедри.

Опублікований: 18-04-2018
Читайте також:
Студенти Вінницького коледжу долучилися до благодійної програми ГО «Сонячна країна»

Напередодні Дня Святого Миколая Чудотворця кожна людина має можливість від щирого серця виконати свій душевний обов’язок,  допомогти тим, хто особливо потребує уваги та любові. Не один рік студенти-волонтери Вінницького коледжу нашого університету беруть участь у благодійній програмі  ГО «Сонячна країна» – «Святі дива Миколая». З 12 по 14 грудня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького коледжу долучилися до благодійної програми ГО «Сонячна країна» 22 грудня 2018

Гордість факультету біотехнології та екологічного контролю

17 листопада у районній державній адміністрації Голосіївського району міста Києва відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня студента, на які були запрошені здобувачі освіти закладів вищої освіти району. Дійство почалося з виступу голови райдержадміністрації Сергія Садового, який тепло привітав студентів, а далі вручив відзнаки кращим із кращ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гордість факультету біотехнології та екологічного контролю 18 листопада 2021

Перші кроки в економічній науці

У рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» зробили свої перші кроки в економічну науку здобувачі першого курсу Науково-навчального інституту економіки і управління, які взяли участь у роботі секції «Економічна теорія» і предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки в економічній науці 21 квітня 2021

Благодійний футзальний захід на підтримку ЗСУ

Команда з футзалу Вінницького фахового коледжу НУХТ взяла участь у благодійному заході на підтримку ЗСУ та вшанування пам'яті загиблих військовослужбовців. Благодійна дружня зустріч відбулася за підтримки Вінницької міської ради, Комітету по фізичній культурі і спорту ВМР та Вінницької міської федерації футболу. Наш коледж – єдиний із навчальних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійний футзальний захід на підтримку ЗСУ 02 травня 2022