Н У Х Т

МОН радить вступникам дочекатися результатів розподілу місць державного замовлення

25 липня 2018

МОН радить вступникам дочекатися результатів розподілу місць державного замовлення

У МОН радять вступникам, які подали заяви на бюджет і беруть участь у широкому конкурсі, не поспішати подавати оригінали документів на контракт, а дочекатися результатів розподілу місць державного замовлення, які будуть відомі 1 серпня 2018 року.

Відповідне роз’яснення МОН надає у зв’язку зі зверненнями вступників, яких деякі виші вже зараз закликають подавати оригінали документів на контрактне навчання.

Важливо пам’ятати, що вступники, які отримають рекомендації на бюджет, повинні будуть до 18-ї години 6 серпня подати оригінали документів до приймальної комісії вишу. Якщо до цього часу вступник не подасть оригінали, то він втратить право в цьому році на зарахування (переведення) на навчання за державним замовленням.

Саме тому тільки у випадку, якщо вступник не пройде на бюджет або не матиме бажання навчатися там, де отримає відповідну рекомендацію, варто розглядати можливість контрактного навчання. Кожний вступник, що не отримав бюджетне місце, АВТОМАТИЧНО бере участь у конкурсі на контракт за всіма своїми заявами.

Вступник також має знати, що у разі вступу до вишу на контракт договір про надання освітніх послуг підписується тільки після видання наказу про зарахування. Будь-яка вимога укласти договір та подати оригінали документів у виш ДО видання наказу про зарахування є незаконною!

На конкурсних пропозиціях, де є бюджетні місця, технічна можливість видання наказу про зарахування на контракт з’явиться у приймальних комісій лише після розподілу бюджетних місць. Водночас це не стосується небюджетних конкурсних пропозицій, де місця державного чи регіонального замовлення не передбачені. Вступники на такі пропозиції можуть укладати договори відразу після видання відповідного наказу.

Нагадуємо, що після подання заяв через електронний кабінет, потрібно обов’язково звертати увагу на їхній статус. Він може набувати таких значень:

vstup

Опублікований: 25-07-2018
Читайте також:
ПАТ «Фармак» вітає зі 135-річчям НУХТ!

У день святкування 135-ї річниці з Дня народження нашого університету ми отримали привітання від потужного флагмана фармацевтичної галузі ПАТ «Фармак». Наш університет славиться своїми талантами і непересічними особистостями не тільки у харчовій галузі, але і у біотехнологічній та фармацевтичній. Адже перший випуск наших фахівців-біотехнологів в У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ПАТ «Фармак» вітає зі 135-річчям НУХТ! 21 жовтня 2019

Практичні заняття в цікавих форматах – візитівка наших викладачів

7 листопада викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Катерина Рудницька провела відкрите практичне заняття з теми «Networking» (відвідування заходів, пов’язаних з пошуком роботи) з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освіти групи ГС-2-8 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу іме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні заняття в цікавих форматах – візитівка наших викладачів 09 листопада 2022

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання

12 червня 2018 р. на кафедрі біотехнології і мікробіології захищали магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» спеціалізацій «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти увійшли викладачі кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання 13 червня 2018

Виробнича практика четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Студенти 4 курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відповідно до навчального плану з 2 по 29 вересня 2019 року проходять виробничу практику. Для проходження практики їх прийняли кращі заклади ресторанного господарства та готельні підприємства України, зокрема кафе «Аюрведа», ресторани «Tbiliso», «Trattoria № 5», «McDonald’s», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 09 вересня 2019