Н У Х Т

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів вперше представили кваліфікаційні роботи з розроблення технологій аюрведичних харчових продуктів

24 лютого 2017

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів вперше представили кваліфікаційні роботи з розроблення технологій аюрведичних харчових продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся випуск магістрів за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцента Олександра Савченка (голова), директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцента Оксани Кочубей-Литвиненко, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів, професора Галини Поліщук та доцента цієї ж кафедри Олени Грек відзначила високий рівень теоретичної підготовки магістрантів і їх наукових досліджень. Всі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські роботи містять елементи наукової новизни та мають практичну цінність. Наукові розробки рекомендовані екзаменаційною комісією до впровадження у навчальний процес і на підприємствах молочної промисловості.

Вперше на розгляд екзаменаційної комісії були представлені магістерські роботи,  присвячені розробленню принципово нових для харчової промисловості України технологій аюрведичних харчових продуктів на молочній основі, виконані під керівництвом завідувача кафедри, професора Галини Поліщук та доцента кафедри Наталії Ющенко. Рецептури і технології аюрведичних продуктів були адаптовані молодими науковцями до вітчизняної сировинної бази та технічного оснащення діючих підприємств молочної галузі. Під час захисту для членів екзаменаційної комісії та всіх присутніх була проведена дегустація нових видів продуктів (ферментованих і неферментованих напоїв із прянощами, кхіру та шрікханду), виготовлених відповідно до класичних канонів Аюрведи.

Членів екзаменаційної комісії вразила професійна підготовка магістрантів, яким вони побажали наснаги, нових звершень і перемог.

Крім того, голова комісії Олександр Савченко виразив впевненість, що випускники університету знайдуть своє місце на підприємствах, у науково-дослідних закладах, набудуть практичного досвіду  та стануть справжніми фахівцями своєї справи.

Опублікований: 24-02-2017
Читайте також:
Створення культурного туристичного продукту опановувала доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу

Наприкінці травня доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва пройшла онлайн-тренінг зі створення культурного туристичного продукту для представників громадських організацій, місцевої влади та бізнесу, які зацікавлені у розвитку туризму в Приазов’ї. Захід відбувся за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створення культурного туристичного продукту опановувала доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу 03 червня 2021

Захисти кваліфікаційних робіт магістрів розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Захисти в період карантину проходитимуть у ZOOM. Магістранти опрацювали великий сегмент наукової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних робіт магістрів розпочалися на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 лютого 2021

Маркетологи підвищують компетентності з академічної доброчесності

Викладачі кафедри маркетингу Лариса Капінус і Світлана Розумей взяли участь у вебінарі «Політика університетів із запобігання студентському плагіату», який відбувся в рамках реалізації проєкту сприяння академічній доброчесності в Україні. Про механізми протидії плагіату студентів розповідав консультант проєкту SAIUP (Strengthening Academic Integrit...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетологи підвищують компетентності з академічної доброчесності 23 квітня 2020

Перший день роботи екзаменаційної комісії кафедри економіки і права завершився успішними захистами здобувачів освіти

На кафедрі економіки і права стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства». Перший день роботи екзаменаційної комісії завершився успішними захистами робіт здобувачами. На захисті також були присутні фахівчині компаній KPMG – с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший день роботи екзаменаційної комісії кафедри економіки і права завершився успішними захистами здобувачів освіти 14 червня 2023