Н У Х Т

Квітень починаємо з Дня відкритих дверей університету

03 квітня 2021

Квітень починаємо з Дня відкритих дверей університету

Невпинно наближається завершення навчального року, і все більше цьогорічних випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів турбує питання вибору подальшого життєвого шляху. Колектив нашого університету завжди приходить на допомогу майбутнім вступникам, і навіть в умовах дистанційних комунікацій, відшукує можливості для надання їм фахових роз’яснень щодо можливостей здобуття вищої освіти.

3 квітня відбувся черговий профорієнтаційний івент НУХТ, де фахівці Приймальної комісії, підготовчого відділення, навчально-наукових інститутів і факультетів університету докладно розповіли про діяльність нашого закладу вищої освіти, про пріоритетні напрямки, які забезпечують навчальні й наукові підрозділи НУХТ, надали ґрунтовну, необхідну вступникам інформацію про особливості вступу і відповіли на всі питання, що їх хвилюють.

Відеофільм, що розпочав зустріч, яскраво проілюстрував усі аспекти життя університету і зразу ж відповів на левову частку питань – про історію заснування і відомих особистостей, що стояли біля витоків навчального закладу, структурні підрозділи й матеріально-технічну базу, де ведеться навчальний процес, зручне розташування у центрі міста усіх навчальних корпусів і студентський кампус, можливість займатися науковими дослідженнями, спорт і дозвілля.

Далі покрокову інструкцію вступника презентував заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Вадим Серпученко. Від нього учасники заходу дізналися про усе, що стосується умов і правил вступу у 2021 році, всі терміни, дати, необхідні документи й порядок їх подання. Всі незрозумілі моменти – чим пороговий бал відрізняється від прохідного, скільки заяв можна подавати на бюджет і скільки на контракт, як обчислюється конкурсний бал тощо – були роз’яснені фахівцем.

Не менш корисною для вступників була інформація від завідувачки підготовчого відділення Валентини Кудіної, адже багато хто потребує додаткової підготовки для складання ЗНО. У цьому старшокласникам і студентам старших курсів коледжів можуть допомогти фахівці підготовчого відділення, де працюють 8-ми, 6-ти і 4-місячні підготовчі курси.

Можливістю ближче познайомитися з інститутами і факультетами НУХТ й спеціальностями, за якими там навчають, наші гості змогли скористатися після завершення загальної конференції.

Вичерпну інформацію майбутні вступники отримали з відеороликів, насичених інформативних презентацій керівників підрозділів, виступів викладачів випускових кафедр і здобувачів освіти, що поділилися відвертими історіями свого вибору закладу вищої освіти й враженнями від навчання у НУХТ. Якщо ж якісь питання все ще лишилися без відповіді – слідкуйте за нашими оголошеннями про наступні зустрічі на сайті та у соціальних мережах.

Бажаємо учням і студентам коледжів отримати міцні знання для успішного вступу до Національного університету харчових технологій, сміливих мрій та яскравих перемог! Зробіть впевнений крок у майбутнє! З дипломом НУХТ здійсняться ваші мрії! 

Опублікований: 03-04-2021
Читайте також:
Відкрите заняття з робототехніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите лекційне заняття з інноваційної дисципліни «Робототехнічні комплекси у пакувальних процесах», яке для магістрантів освітньо-програми «Прикладна механіка» провів асистент кафедри, PhD Валентин Туфекчі. У сучасному світі, де швидкість та ефективність є вирішальними, знання і вміння у ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите заняття з робототехніки 26 березня 2024

Здобувачі освіти збагачуються знаннями на лекціях закордонних науковців

Готуючи свої кваліфікаційні роботи, наші магістранти продовжують користуватися широкими можливостями неформальної освіти й долучатися до цікавих і корисних освітніх та наукових івентів як від вітчизняних, так і від іноземних фахівців. 9 січня 2024 р. магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти збагачуються знаннями на лекціях закордонних науковців 18 січня 2024

Навчання в магістратурі: останній крок на шляху до омріяної спеціальності

Навчання в магістратурі на кафедрі мікробіології і біотехнології – один із нелегких, але важливих етапів отримання знань зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». Отримання кваліфікації магістра передбачає не лише відвідування лекцій, практичних і лабораторних занять, а ще і виконання дипломної роботи. Здобувачі готують до захисту інженерні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання в магістратурі: останній крок на шляху до омріяної спеціальності 12 лютого 2021

Високий науковий потенціал продемонстрував ще один здобувач ступеня доктора філософії

Наприкінці року дисертаційне дослідження «Обґрунтування та апаратурне оформлення періодичного віброекстрагування цільових компонентів з бурштину» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» успішно захистив ще один здобувач наукового ступеня «Доктор філософії» Валентин Чорний. Дисертація виконана під наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий науковий потенціал продемонстрував ще один здобувач ступеня доктора філософії 27 грудня 2023