Н У Х Т

Козацькі розваги у гуртожитку

12 жовтня 2018

Козацькі розваги у гуртожитку

14 жовтня, у світлий день свята Покрови Пресвятої Богородиці, яку вважають заступницею і покровителькою українського народу, відзначається ще й українське національне свято – День українського козацтва.

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ, як справжні нащадки  козаків, позмагалися у своїй силі, винахідливості та кмітливості, взявши участь у відкритому   заході «Козацьке свято». Змістовне, цікаве дійство підготували викладач філософських дисциплін Ольга Стеблина  разом із активістами студради  коледжу та гуртожитку.

Змагання проводились у 10 номінаціях, які поєднали в собі перевірку знань української історії та сучасності.

Впродовж двох годин у дискозалі гуртожитку панувала дружня та галаслива атмосфера.

Усі конкурси оцінювало кваліфіковане журі викладачів коледжу. Справжній козацький дух створювали чарівні ведучі: Станіслав Хом’яков і Вікторія Чабан, сотник  Артем Трамбовецький, піп Владислав Костишин та отамани куренів Богдан Козаченко й Владислав Андрусік. Обрати найкращу команду було складно, адже до заходу учасники готувалися дуже  старанно.

Популярні українські пісні у виконанні  Зоряни Потилко зарядили глядачів та учасників позитивною енергетикою, а красуні-дівчата зачарувати запальними українськими танками.

Усі учасники та глядачі отримали естетичне  задоволення та масу позитивних емоцій від вечора відпочинку.

Такі свята, як День українського козацтва, сприяють відродженню віри, духовності, традицій, звичаїв та моралі, що сприяє розбудові могутньої квітучої  держави  ім’я якої - Україна.

Опублікований: 12-10-2018
Читайте також:
Мейнстрім на кафедрі маркетингу: вебінар від фахівчині з цифрової реклами

4 березня 2021 року на кафедрі маркетингу для здобувачів вищої освіти,  що навчаються за спеціальностями «Маркетинг» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», відбувся вебінар «Таргетована реклама в соціальних медіа: правила та особливості» від керівниці SMM-напрямку в агенції «KUKU Buro» Катерини Репіч. Спікерка розповіла про важливість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстрім на кафедрі маркетингу: вебінар від фахівчині з цифрової реклами 05 березня 2021

Гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» для студентів груп ТХ-3-5 та ТХ-3-12ск, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Лекцію прочитала заступник генерального директора з питань якості, безпеки харчової продукції та соціальної відповідальності ТОВ «Компанія Май Україна» Тетяна Наконечна за участі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 грудня 2019

Нові перемоги наших талановитих студентів

«Талант – то крапля здібностей і море праці», –  ці слова у свій час сказав Григір Тютюнник, і з ним важко не погодитися. А ще кажуть, що кожна людина народжується із зернятком у душі, тільки треба знайти поле, де це зернятко проросте. Саме таких студентів із зернятком – обдарованих дітей, об’єднав Смілянський технологічний фаховий коледж нашого у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові перемоги наших талановитих студентів 11 вересня 2020

Наукові дослідження аспірантки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів в Університеті BOKU (Австрія)

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Діана Жупанова закінчила свій візит до університету-партнера – Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BOKU, Відень). Візит відбувся в рамках українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Удоско...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дослідження аспірантки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів в Університеті BOKU (Австрія) 04 грудня 2023