Н У Х Т

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр»

13 лютого 2017

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр»

У Львівській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Бакалавр», де у засіданні ДЕК брали участь викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства університету, професор Віталій Прибильський і  доцент Тетяна Мудрак.

Професор Віталій Прибильський очолив Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів. До складу комісії увійшли також директор філії Ольга Тесля, доцент кафедри БПБВ  університету Тетяна Мудрак, доцент Національного університету  «Львівська політехніка» Роксолана Бліщ. На захисті також були присутні викладачі, які достойно підготовили своїх вихованців.

Студенти гідно представили дипломні проекти, теми яких були присвячені модернізації та реконструкції  цехів і відділень діючих підприємств пиво-безалкогольної і спиртової галузі. У дипломних проектах запропоноване впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва пива, спирту, солоду і лікеро-горілчаних напоїв, встановлення сучасного енергозберігаючого обладнання.

Члени ДЕК відзначили, що студенти добре підготовлені, мають навички проектування технологічних процесів. За результатами захисту всім студентам присвоєний освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр».

Опублікований: 13-02-2017
Читайте також:
Підсумковий етап освіти

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ розпочалися державні екзамени. Студенти груп ресторанного та кулінарного напрямів успішно склали перший етап державного іспиту – пробні роботи, які традиційно відбувалися за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумковий етап освіти 01 лютого 2024

Стажування під час навчання: відкриті горизонти та можливості

Стажування – це не лише можливість отримати цінний досвід, але й шанс відкрити для себе шлях до власного професійного та особистісного розвитку. Здобувачка бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Олександра Васильєва проходила стажування у АТ «Київмедпрепарат» Корпорації «Артеріум» в рамках програми Arterium Intern Camp. Arte...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування під час навчання: відкриті горизонти та можливості 12 березня 2024

Тарас Шевченко для України і в Україні житиме вічно!

Протягом тижня викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку заходів, присвячених дню народження духовного батька української нації Тараса Шевченка. Здобувачі мали змогу ознайомитися зі сторінками життя славетного митця, із тим, що «Кобзаря зробило Кобзарем». Професорка Надія Левицька підкреслила, що зважаючи на доленосні та буремні події...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тарас Шевченко для України і в Україні житиме вічно! 12 березня 2021