Н У Х Т

Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова

21 вересня 2018

Фахівці кафедр експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та інформатики представили НУХТ школярам Обухова

20 вересня в Обухівському районному центрі культури та дозвілля відбувся Ярмарок професій для учнівської молоді випускних класів.

Наш університет – завжди активно долучається до таких заходів. Цього разу він був представлений фахівцями кількох кафедр, зокрема кафедри експертизи харчових продуктів, технології хлібопекарських і кондитерських виробів та кафедри інформатики.

Майбутнім вступникам була доведена повна інформація про спеціальності та освітні програми підготовки в НУХТ, високі рейтингові показники та переваги навчання в нашому університеті. Всі вони отримали вичерпні відповіді на свої питання, а також запрошення на День відкритих дверей університету, що відбудеться 6 жовтня 2018 року.

Доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга провела майстер-клас щодо виявлення фальсифікації меду, а викладачі кафедри інформатики, доцент Володимир Овчарук і старший викладач Інна Ющук презентували майстер-клас «Створення елементарного калькулятора засобами VBA».

Крім того, для учнів був проведений майстер-клас по виготовленню тістечка «Солодка картопля». Спочатку фахівець детально розповіла про необхідні інгредієнти, їх компонування та особливості технології, а далі продемонструвала наочно увесь технологічний процес. Охочі учні  активно брали участь у формуванні десерту, проявляючи свою фантазію і здібності та із задоволенням проводили дегустацію готового продукту.

Школярам були представленні роздаткові матеріали про випускові кафедри та університет, які допоможуть зацікавленим учням визначитися із своєю майбутньою професією і поповнити ряди наших студентів.

 

Опублікований: 21-09-2018
Читайте також:
Кафедра харчової хімії вітає колегу з отриманням відзнаки

Нещодавно наш університет відзначив знаменну дату – 135-річчя від дня  заснування. З цієї нагоди кращі викладачі та співробітники університету отримали нагороди. Кафедрі харчової хімії надзвичайно приємно, що подяку ректора університету Анатолія Українця отримав професор кафедри  Олександр Перепелиця. Тим більше, що саме в цьому році виповнюється 4...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хімії вітає колегу з отриманням відзнаки 31 жовтня 2019

Ще одна перемога здобувачки-менеджерки персоналу у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт!

На базі Київського національного університету технологій та дизайну відбулася підсумкова конференція Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт студентів за спеціальністю 073 «Менеджмент» (спеціалізацій «Менеджмент персоналу», «Менеджмент бізнес-структур»), де було представлено 120 робіт освітнього ступеня «бакалавр» і 67 робіт освітнього ступе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна перемога здобувачки-менеджерки персоналу у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт! 26 жовтня 2023

VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

19 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», присвячена 135-річчю Національного університету харчових технологій. У конференції взяли участь викладачі та студенти нашого університету, інших закладів вищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VIII Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 20 березня 2019

Із новою моделлю національної атестації аудиторів познайомилися викладачі і здобувачі освіти кафедри обліку і аудиту

24 січня 2023 року відбулася зустріч в форматі онлайн-конференції в ZOOM викладачів кафедри обліку і аудиту та здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» із завідувачем відділу з питань атестації Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю (ОСНАД) Віктором Кушніром. Усі аудитори та суб’єкти аудиторської діяльності підлягають су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із новою моделлю національної атестації аудиторів познайомилися викладачі і здобувачі освіти кафедри обліку і аудиту 26 січня 2023