Н У Х Т

Фахівці факультету інженерної механіки та пакувальної техніки – серед експертів 19-го Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки»

23 лютого 2017

Фахівці факультету інженерної механіки та пакувальної техніки – серед експертів 19-го Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки»

Викладачі та науковці  нашого університету – визнані авторитети у своїх галузях, організатори й активні учасники різноманітних заходів. Тож не дивно, що саме до наших фахівців звертаються за консультаціями, роз’ясненнями та із запрошеннями до участі у роботі галузевих комісій чи журі фахових конкурсів. 

Впродовж багатьох років спеціалісти факультету інженерної механіки та пакувальної техніки активно співпрацюють із Клубом пакувальників України та ІАЦ «Упаковка». Результатом такої співпраці є низка спільних проектів всеукраїнського масштабу. Серед них і всеукраїнські конкурси на кращу упаковку та кращу етикетку, що відбуваються щороку, і де наш навчальний заклад виступає співорганізатором, а наші науковці – членами журі.

21 лютого в нашому університеті, на базі кафедри технічної механіки і пакувальної техніки відбулося засідання журі 19-х за рахунком всеукраїнських конкурсів на кращу упаковку – «Українська зірка упаковки», на кращу етикетку – «Українська етикетка» та студентського конкурсу «Упаковка майбутнього».

Цього року до оргкомітету конкурсів надійшли 42 зразки упаковки від 20 підприємств із 11 міст, 8 зразків етикетки від 3 компаній із двох міст і 31 зразок упаковки студентів 7 вишів.

Журі конкурсів, до складу якого увійшли відомі фахівці пакувальної справи, серед яких і представник нашого університету, професор кафедри технічної механіки і пакувальної техніки Микола Якимчук, протягом шести годин у три тури визначало переможців. Урочиста церемонія їх нагородження відбудеться у рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP-2017, що працюватиме у Києві 1-3 березня 2017 року.

Опублікований: 23-02-2017
Читайте також:
НУХТ знову отримав право доступу до міжнародних наукових баз даних Scopus та Web of Science за кошти держбюджету

Наш університет знову увійшов до переліку закладів вищої освіти, яким наданий доступ до міжнародних наукових баз даних Scopus та Web of Science за кошти держбюджету. Цього року МОН надало доступ до Scopus та Web of Science за кошти держбюджету вдвічі більшій кількості вишів і наукових установ, ніж у 2017-му. Відповідний наказ із повним переліком б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ знову отримав право доступу до міжнародних наукових баз даних Scopus та Web of Science за кошти держбюджету 09 листопада 2018

Прогресивні методи і техніки обговорили з англійським фахівцем викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юлія Калюжна та Олена Гаркуша взяли участь у науковій конференцію «Learning-oriented feedback in the development and assessment of interactional competence», яку проводив представник Кембриджського науково-дослідного центру, Dr Daniel Lam. Daniel Lam презентував новий підхід до по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прогресивні методи і техніки обговорили з англійським фахівцем викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 11 травня 2018

Репозитарій університету – серед лідерів міжнародного рейтингу веб-репозитаріїв

За даними міжнародного рейтингу Ranking WEB of Repositories, опублікованого в січні 2017 року, університетський репозитарій eNUFTIR (Electronic National University of Food Technologies Institutional Repository) посідає 13 позицію із 54 українських електронних архівів і 854 місце серед 2275 інституційних репозитаріїв світу. Станом на 1 січня 2017 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Репозитарій університету – серед лідерів міжнародного рейтингу веб-репозитаріїв 25 січня 2017

Тематичний захід до Дня охорони праці у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

3 травня в 931 групі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відбувся тематичний захід «Охорона праці, як приклад роботи за комп’ютером» у рамках відзначення Дня охорони праці в Україні. Такі заходи сприяють поширенню серед студентів знань з питань безпеки та гігієни праці, забезпечення належних умов праці на виробництві. Старшо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід до Дня охорони праці у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 07 травня 2018